Руде сонце: донька актриси Ганни Чуріна зростає копією мами

641

41-річна Ганна Чуріна – затребувана актриса, щаслива дружина і турботлива мама. Вона вже більше 10 років одружена з режисером Олексієм Петрухиным і разом вони виховують дочку Ксенію. Зіркова мама нечасто балує шанувальників сімейними знімками в особистому блозі, вважаючи за краще показувати фотографії зі зйомок або кадри модних фотосесій.

Фото: Instagram @annachurina

Але в ці вихідні у актриси з’явився чудовий привід поділиться сімейною фотографією, адже сьогодні 13-й день народження святкує її донька Ксенія. Ганна зворушливо привітала спадкоємицю зі святом і пообіцяла завжди її підтримувати.

Донечко! Ксю! Руда наша! З Днем народження тебе!!! Ти найкраще, що є у нас! Будь щаслива і нехай твої бажання здійсняться і дорога твоя буде легка! Ким би ти не стала — актрисою, режисером, дизайнером інтер’єрів або нейробіологом — підтримаємо будь-твій вибір! Любимо! – написала Анна.

Фото: Instagram @annachurina

Захоплені шанувальники поспішають привітати зі святом зоряну спадкоємицю і її знамениту маму, а також відзначають, що Ксенія дуже на неї схожа.

Вітаємо вашу зірочку!!! Всіх благ)

Ганна, від усієї душі вітаю Ксенію з днем народження!!! Бажаю успіхів та всього найкращого. Як вона на вас схожа, тільки руденька))))

Яка ж виросла розумниця і красуня!! Захоплююся! А ще ці милі кучерики!!

Варто відзначити, що Ксюша дійсно дуже схожа на свою маму: ті ж ясно-блакитні очі, форма обличчя та губ, веснянки і, звичайно, чарівна усмішка. Єдина відмінність – у кольорі волосся.

Фото: Instagram @annachurina

До речі, за словами Ганни, Ксенія росте дуже творчої дівчинкою. Вона вже дебютувала в кіно, але зараз не мріє про акторську кар’єру, вважаючи за краще піти батьковою стежиною і стати режисером.

Ксюша з дитинства на знімальному майданчику: спочатку вона просто приїжджала зі мною або з Олексієм, потім їй запропонували зіграти в епізоді, потім ще. Зараз вона займається в театральному гуртку і їздить в кинолагерь «Зміна» в Анапу. Там вже зняла свій перший фільм. Влітку виходить військова драма «Прощатися не будемо», де у Ксюші серйозна роль, з якою вона впоралася блискуче, – розповіла Ганна у торішньому інтерв’ю журналу Hello.

До речі, у Ксенії є свій особистий блог, в якому вона розповідає про свої успіхи. Так, днями вона поділилася шкільним фото з однокласниками і розповіддю про те, як почався її навчальний рік. Відомо, що дівчинка навчається в престижній школі права і економіки в Підмосков’ї.

Ну значить перший тиждень навчання пройшла — політ нормальний! Фізика увійшла у наше життя, і це навіть забавно, цікаво. Ну а про дива у школи Ви і самі все знаєте! На фото майже весь наш 7-ий клас.

Фото: Instagram @kseniapetrukhina

Нагадаємо, що Ганна Чуріна і Олексій Петрухін познайомилися на зйомках фільму «Чоловічий сезон. Оксамитова революція». Між ними практично відразу проскочила іскра і через деякий час вони одружилися. До речі, відомо, що 10-ю річницю весілля подружжя відзначили дуже зворушливо і незвично. Вони всією сім’єю відправилися в подорож на озеро Байкал, де зіграли ще одне весілля і підтвердили свої шлюбні клятви. Старообрядці Забайкалля одягнули молодят в старовинні костюми і влаштували традиційне свято з усіма обрядами.

В моєму випадку важливу роль відіграє приклад батьків. Мої мама і тато багато років у шлюбі, вони виростили трьох дочок і досі ревнують один одного.Зараз, заднім числом, я розумію, що у них, як у будь-якої іншої пари, були різні періоди. Але вони зберегли сім’ю, тому що сім’я — це опора, завдяки якій ти твердо стоїш на землі. Якщо говорити про мене, то я вважаю так: коли любиш людину, завжди можна домовитися, – впевнена Чуріна.

Фото: Instagram @alexpetrukhin

Читайте також:

  • Краще, ніж фотоальбом: Катерина Клімова збирає сімейну галерею портретів
  • Через рік на тому ж місці: Сергій Безруков зняв відео з обома дітьми
  • Їх четверо: сімейний портрет Анастасії Костенко та Дмитра Тарасова
Фото на анонс: Instagram @annachurina