Рідкісний кадр: Наталія Водянова поділилася знімками з молодшим сином

558

37-річна Наталія Водянова – одна з найвпливовіших жінок у світі. Вона – світова супермодель і щаслива мама, яка виховує п’ятьох дітей. 18-річний Лукас Олександр, 13-річна Нева і 12-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі Наталії з британським аристократом Джастіном Портманом, а 5-річний Максим і 3-річний Роман народилися в нинішніх відносинах моделі з французьким бізнесменом Антуаном Арно.

Зіркова матуся рідко ділиться сімейними знімками з молодшими дітьми, тому кожне таке фото стає справжнім подарунком для численних шанувальників Водянової. У ці вихідні Наталія поділилася відмінним настроєм і опублікувала кілька знімків та відео з участю молодшого сина Романа. Схоже, вона перестала приховувати личко малюка!

У вихідні – капелюхи геть!— забавно підписала рідкісні кадри Наталія.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Sep 14, 2019 at 7:24am PDT

Захоплені шанувальники залишають компліменти зіркової мами і її родині і пишуть добрі побажання моделі.

Який гарненький малої. У цьому віці вони особливо прекрасні!

Стільки щастя) і самий дзвінкий сміх) Наталія, ви найкраща мама в світі!,

Ось так звучить щастя! Переглянула раз 20) Наталю, у вас найкращі діти!

ВодяноваФото: Instagram @natasupernova

До речі, Водянова зовсім недавно розсекретила зовнішність молодшого сина. Відомо, що малюк народився в один день з його батьком Антуаном і в честь подвійного свята Наталія вперше показала наймолодшого в особистому блозі. Шанувальники відзначають, що хлопчик узяв все найкраще від обох батьків і поки складно судити, на кого більше схожий Роман.

До речі, буквально вчора середній син Наталії, Віктор, відзначив день народження. Зіркова мама зворушливо привітала спадкоємця в особистому блозі і показала сімейні кадри з ним.

Водянова с детьмиФото: Instagram @natasupernova

З днем народження, Віктор Портман! Мій дорогий сину, я хочу щоб ти знав, що навіть якби я твоєю мамою, мені здається, я все одно була б прихильником твоєї невтомною креативності, гостроти розуму, невичерпної енергії та безперечного чарівності. Мені і всім твоїм рідним і друзям дуже сильно пощастило, що у нас є ти — правнук, онук, син, брат, друг ніндзя-людина-павук! — написала вона.

Водянова с сыномФото: Instagram @natasupernova

До речі, минулої осені Наталія Водянова заінтригувала передплатників свого блогу, продемонструвавши незвичайну пару взуття, яку їй подарував один з відомих взуттєвих брендів. На фото знаменитість в яскравих сабо з нестандартним принтом, прикрашеним іменами її дітей.

Дякую за цю чудову персоналізовану взуття, – подякувала бутік Водянова і тут же звернулася до передплатникам з питанням: – чи Можете ви визначити імена моїх дітей?.

туфли Натальи ВодяновойФото: © Instagram @natasupernova

Разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.

Еинственная дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Суддівство не було занадто суворим, — розповіла Наталя, — але дочка готувалася до іспиту дуже серйозно. Музика — її пристрасть! Будинки Неву не відірвати від фортепіано. Вона мені навіть заявила, що буде тільки музикантом, – з гордістю зізналася зіркова мама.

Водянова с дочерью Фото: Instagram @natasupernova

Читайте також:

  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • Відео: діти Наталії Водянової потішили Мережа гарячими танцями
  • По стопах матері: син Наталії Водянової вийшов на подіум
Фото на анонс: Instagram @natasupernova