Рідкісний кадр: Поліна Сидіхіна опублікувала фото з чоловіком і донькою з Іспанії

513

15 листопада минулого року життя 30-річної актриси Поліни Сидихиной сталося одне з найголовніших подій в її житті – вона народила чарівну доньку, яку назвали рідкісним ім’ям Стефанія. Як тільки маля з’явилося на світ, артистка зробила з неї неймовірно зворушливу фотографію і відразу ж опублікувала її в своєму блозі з ніжною підписом:

Поза досяжності!15.11.2018 17:55 3760Out of reach

© Instagram @sidihina

Варто відзначити, що донька Сидихиной з’явилася на світ у пологовому будинку рідного Санкт-Петербурга і стала сюрпризом для мами, оскільки спочатку актриса мріяла стати мамою хлопчика і була переконана, що її первісток – син. Разом з чоловіком Дмитром вона навіть вибрала ім’я для дитини – Енгельс, хоча родичі були проти цієї затії.

© Instagram @sidihina

Зараз актриса з усією своєю сім’єю перебуває на відпочинку в Іспанії, звідки викладає теплі і барвисті фотографії. Вчора малій виповнилося 8 місяців, і щаслива матуся опублікувала зворушливий кадр з чоловіком і малою, мило підписавши його:

Доньці вісім місяців. Крокуємо у світле майбутнє. У нас вийшов супер насичений день 15.07.2019

© Instagram @sidihina

Шанувальники залишили теплі побажання і захопилися красивою фігурою молодої мами:

Не можна бути на світі красивою такою….🤩🤩🤩🙈🙈🙈👍👍👍

Дай Бог так легко крокувати малятку за життя!!!!🤩👍👍👍

І сама у відмінній формі👌🏾

Вона також опублікувала цікавий знімок в яскравих нарядах разом з рідними, зроблений на Королівській площі на тлі кафедрального собору у Валенсії.

© Instagram @sidihina

До речі, це вже не перша велика подорож малятка. Коли Сташе було 4 місяці, Поліна Сидіхіна розповіла про те, як пройшло знайомство маленької Стефанії з сонечком в Таїланді:

Доню, моя зимова дівчинка. Як тільки ти народилася, я відразу стала мріяти, про те, як покажу тобі якими фарбами сповнений світ.

І ось він, колір призахідного сонця. Воно завжди неповторно розмальовує заходом небо, не так як вчора або завтра. І від цього стає одним з найкрасивіших видовищ на землі)

З нього ми почали наше знайомство.

Як сказав твій тато: Не переживай, Стеха любить сонце. Вони просто з ним ще не знайомі.

Так ось, знайомтесь:

— Стеха, це сонце,

— Сонце, це Стеха!

Твій перший захід сонця на острові Пхукет пляж Сурін. Як мені здалося, вдався.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Apr 9, 2019 at 9:42am PDT

До речі, нещодавно Сидіхіна похвалилася своїм численним передплатникам музичним талантом дівчинки. В одній із соціальних мереж артистка опублікувала цікаве відео, на якому Стефанія грає на піаніно.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 23, 2019 at 1:54am PDT

А буквально місяць тому в свій особистий блог Поліна виклала відео, на якому маленька дочка вже самостійно повзе до свого дідуся – відомому актору Євгену Сидихину.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 17, 2019 at 3:36am PDT

Фото на анонс: @sidihina