Сама елегантність: Михайло Боярський вивів у світ красуню-онучку

1194

Учора в Москві відбувся дев’ятий Бал дебютанток Tatler. На урочистому вечорі були представлені вищому суспільству 13 дебютанток. Гостями вечора, як і завжди, стали відомі журналісти, телеведучі, актори, співаки, продюсери.

View this post on Instagram

A post shared by tatler_russia (@tatler_russia) on Nov 18, 2019 at 8:42pm PST

Внучка Михайла Боярського, 21-річна Катерина, прийшла на захід з групою підтримки — дідусем, бабусею і батьком, першим заступником голови Комітету Держдуми по інформаційній політиці, інформаційним технологіям і зв’язку. Зараз дівчина навчається на третьому курсі факультету екранних мистецтв Санкт-Петербурзького державного інституту кіно і телебачення, однак по стопах діда і тітки йти вона не збирається, тому що захоплена музикою.Для балу Катерина вибрала сукню дизайнерського дуету двох сестер — Ruban.

© Instagram @mercury_russia
© Instagram @boyarskaya.katerina, @serdeyboyarskiy

Крім того, на балу була присутня сестра репера Тіматі — 16-річна Ганна. Як розповідає дівчина, вона мріє займатися сучасним азіатським мистецтвом.

© Instagram @mercury_russia, @tatler_russia

До речі, сам Тіматі, який нещодавно став батьком вдруге, теж був присутній на заході — на бал він прийшов зі своєю обраницею, Анастасією Решетовой.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Одна з наймолодших дебютанток вечора — 16-річна дочка співака Валерія МеладзеОрися. Дівчина навчається у випускному класі і захоплюється хімією та біологією. В минулому вона вже була на Балу «Татлера», але лише в якості гостя — щоб підтримати старших сестер Інгу і Софію під час їх дебюту.

© Instagram @mercury_russia, @tatler_russia
Фото на анонс: Instagram @boyarskaya.katerina