У сина принца Гаррі зявилася власна колискова

1180

6 липня було особливим днем для принца Гаррі і Меган Маркл – подружжя хрестили свого сина Арчі Харрісона. Численні шанувальники знаменитої пари адресували їм свої вітання.

Детальніше:Саме камерне свято: як пройшли хрестини сина принца Гаррі і Меган Маркл

У день хрестин двомісячний первісток Сассексов отримав незвичайний подарунок – власну колискову пісню. Авторами презенту стали учасники відомого в Британії хорового ансамблю The Kingdom Choir. Нагадаємо, музиканти брали участь у церемонії вінчання принца Гаррі і Меган Маркл, виконавши в тому числі культову композицію Бена Кінга «Stand by me».

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 19, 2019 at 12:53am PDT

Читайте також:Все не просто так: Меган Маркл розкрила таємниці свого весільного плаття

Як зазначають західні видання, в день хрещення первістка Сассексов музиканти ансамблю The Kingdom Choir записали нову колискову, спеціально створену для наймолодшої королівської сім’ї. Це двохвилинна композиція, дуже ніжна і мелодійна.

Ми хотіли б від усієї душі привітати герцога і герцогиню Сассекских з хрещенням їх хлопчика. @TheBritishMonarchy Бог благословить вас усіх, – зазначили представники хору в Twitter, опублікувавши та посилання для завантаження треку. – Ось колискова, яку ми написали вам для Арчі Харрісона Маунтбаттена-Віндзора.

We’d like to send our heartfelt congratulations to the Duke and Duchess of Sussex on the christening of their baby boy. @TheBritishMonarchy God bless you all. Here’s a lullaby we wrote you for Archie Harrison Mountbatten-Windsor 👶 ✨https://t.co/Ez0lhZU99W

— The Kingdom Choir (@TheKingdomChoir) July 6, 2019

А адже у дитини Арчі є і власний мультфільм! Нагадаємо, буквально в перші дні після свого народження первісток принца Гаррі і Меган Маркл виявився героєм історії про Вінні-Пуха. Тривалість відео – 25 секунд. За задумом автора, старшого художника Disney Studios Кіма Раймонда, Вінні-Пух вирушає до новонародженому синові Сассексов з книжкою. Ведмежа долає найдовший шлях: йде крізь ліс, луг, перестрибує через струмок, потім поспішає по території Віндзорського замку.

Фінальна сцена демонструє, як Меган Маркл і принц Гаррі читають своєму новонародженому сину казку про Вінні-Пуха, а знаменитий ведмедик сидить біля їхніх ніг на підлозі.

А у вашого малюка є колискова пісня, під яку він засинає?

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal