«Саме головне в сімї – єдність»: Оксана Федорова поділилася теплим кадром з чоловіком

902

Ось уже дев’ять років Оксана Федорова живе в щасливому шлюбі з Андрієм Бородіним. Подружжя виховує двох дітей: 7-річного сина Федора і дочку Єлизавету, якій нещодавно виповнилося 6 років. Телеведуча рідко показує у своєму блозі кадри з сімейного життя. Вона – з тих зірок, хто вважає, що щастя любить тишу. І якщо фотографії дітей вона іноді публікує, то знімками чоловіка воліє не ділитися з шанувальниками.

Проте нещодавно, в честь річниці весілля, Оксана все ж зробила виняток і показала фотографію з чоловіком. Обійми подружжя – найкраще свідчення того, що почуття між ними наповнені все тією ж любов’ю і ніжністю, що і в перші дні шлюбу.

Благословенна життя моє, коли тобою кохана я, – підписала знімок Оксана. – Дев’ять років тому я сказала «ТАК» . Тепер я займаюся боксом , поринаю в крижаній ополонці , ходжу по снігу, то ще буде ! Завжди люблю!»

© Instagram @fedorovaoksana

А сьогодні вона знову вирішила порадувати своїх численних шанувальників теплою фотографією з чоловіком:

У сімейному житті головне – підтримувати один одного. Важливо, щоб людина відчувала себе потрібною, коханою, значущим. У взаєминах з чоловіком, у побудові відносин треба спиратися на краще, і тоді людина буде прагнути до кращого. Саме головне в сім’ї – єдність. Якщо у всіх обставинах подружжя разом, підтримують один одного, то все робиться правильно.Протоієрей Олександр Ільяшенко

© Instagram @fedorovaoksana

Читачі особистого блогу телеведучої залишили безліч добрих коментарів щасливої сім’ї:

Будьте щасливі🙏🏻💓🌹

Як вірно сказано! 🙏 Оксана, щастя вашій родині! Живіть в любові і радості! Бережи вас Боже! 💗

Щастя вам 👍👌😘

За інформацією преси, Оксана Федорова вийшла заміж у 2011 році за офіцера ФСБ, нині співробітника адміністрації президента РФ Андрія Бородіна. Через рік у подружжя народився син Федір, а ще через рік –дочка Ліза. Оксана часто говорить в інтерв’ю, що її чоловік – зразок чоловіка, вона чувстсует себе за ним, як за кам’яною стіною.

Федорова зізнавалася, що чоловіка вимолила у Бога. Вона мріяла про сильному чоловікові-заступнинке, але всі попередні романи її закінчувалися нічим.

Він сам знайшов мене. Побачив по телевізору і зрозумів, що ми підемо по життю разом. Але йому потрібно було побачити очі, зустрітися. Наш спільний продюсер організував зустріч в одному з ресторанів по роботі, — згадала Оксана у програмі «Коли всі вдома». — Ми не відразу стали зустрічатися, але моя душа ще тоді відповіла: «Це він». І Андрій говорив потім, що все зрозумів, для нього це був тільки питання часу. Сім’я починається з цього першого погляду!

Нагадаємо, донька телеведучої займається балетом, фігурним катанням, англійською мовою, співом і сольфеджіо. Синочок теж ходить у музичну школу, а також займається хокеєм. Однак Федорова розповідала, що хоче, щоб Федя ходив і в басейн.

Федя дуже добре плаває. Він ніби народився у воді. Коли він сходив на пару тренувань професійних, він сказав: «Мамо, я ж добре плаваю. Я не хочу. Мені не подобається». Я перестала наполягати.

© Instagram @fedorovaoksana

Читайте також:

  • Легко і приємно: Оксана Федорова розкрила секрет своєї стрункості
  • Б’юті-порада від Міс Всесвіту: Оксана Федорова розповіла, як вибирати помаду
  • Відео: Оксана Федорова загартовує дітей напередодні Водохреща
Фото на анонсі: Instagram @fedorovaoksana