Світлана Лобода пояснила, чому її дочка не ходить в школу

714

36-річна Світлана Лобода – одна з найбільш привабливих і популярних співачок в російському шоу-бізнесі. Світлана будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті — мами.

Вона виховує двох чарівних дочок: батьком старшої, 7-річної Євангеліни, став колишній коханий зірки, танцюрист Андрій Цар. Ім’я папи молодшої дочки, однорічною Тільди, вокалістка приховує, але журналісти багатьох ЗМІ стверджують, що їм є лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Фото: Instagram @lobodaofficial

Сьогодні на каналі Ксенії Собчак вийшло інтерв’ю зі співачкою, в якому Світлана відверто розповіла про своїх дочок, пояснила, чому старша знаходиться на домашньому навчанні, і навіть зізналася в почуттях Тиллю Линдеманну.

На питання «Що ти думаєш про Тилле?» Лобода відповіла загадково:

Коли на твоєму шляху зустрічається людина, під яку ти можеш прогнутися, під яким ти можеш бути маленькою кішечкою, тобі хочеться нею бути. Знаєш, які можливі варіанти? Коли людина живе не з тобою, живе в твоїй стороні.

Однак, судячи з усього, Світлана і Тілль тепло спілкуються. Співак навіть подарував старшій доньці Лободи амулет у вигляді мухи. Єва також зізналася, що любить творчість групи Rammstein, і навіть збиралася відвідати великий концерт артиста.

YouTube

Крім того, Світлана розповіла Ксенії, що старша дочка перебуває на домашньому навчанні, пояснивши, що негативно на неї це не впливає:

Вона комунікабельна і постійно в контакті з дітьми. Ми весь час мандруємо: в якийсь момент я захотіла пожити в Америці 6 місяців, а зараз є думки пожити в Португалії. Мої діти не вимагають нічого: Єві добре там, де я. А дитині важливо, щоб її годували. За останній час найбільше проводжу в літаках.

Читайте також:

  • Мамина радість: Світлана Лобода показала умилительное фото з доньками
  • Три грації: Світлана Лобода опублікувала зворушливе фото з мамою і сестрою
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
Фото на анонс: © Instagram @lobodaofficial, @lobodaartist