Секрети стрункості: Марія Погребняк поділилася своїм щоденним раціоном

1321

30-річна Марія Погребняк щодня ділиться в особистому блозі роздумами про родину, красу, спорт та здоровий спосіб життя. Знаменитість активно бере участь в листуванні з передплатниками та відповідає на їхні запитання. Один з найбільш поширених – як схуднути і утримати цей стан.

Читайте також:Мінус 35 кг: Марія Погребняк розповіла про своє схудненні

Про свої харчові пристрасті Марія Погребняк розповідала раніше в інтерв’ю:

Я правильно харчуюся і мінімум два рази на тиждень відвідую зал.

Відмовилася від солодкого, мучного, жирного. Цукор не вживаю, його відмінно замінюють мед або сухофрукти. Хліба я віддаю перевагу хлібці, також не їм молочні продукти, оскільки від них з’являються набряки. Рятують кокосове, мигдальне, соєве молоко.

Мій приблизний раціон виглядає так:

Сніданок: омлет або 2 відварених яйця + зелений чай + 1 хлібець

Обід: варена або приготована на грилі куряча грудка (іноді морепродукти, риба) + овочевий салат з кіноа, заправлений лимонним соком + свіжовичавлений сік

Вечеря зазвичай такий же, як і обід.

Протягом дня я випиваю 1,5 літра води, але при цьому ніколи не запиваю їжу – тільки за 15 хвилин до або після. Також я проти перекусів – шлунок повинен відпочивати від прийомів їжі.

© Instagram @mariapoga_

Багатодітна мама зізналася, що десерт іноді собі дозволяє. Погребняк називає це зривом:

Як же без зривів. Звичайно бувають, особливо взимку. Я можу тиждень їсти солодке – торт сметанник або шарлотку.

Читайте також:Співачка Нюша розповіла, що замінила солодке в раціоні

Марія докладно розповіла про свій розпорядок дня. Це, до речі кажучи, мотивує шанувальників знаменитостей до активності, адже її день наповнений рухом.

7:00 – підйом.7:05 – душ, денний макіяж.7.30 – підйом дітей (діти збираються в школу самі).7:45 – вже сніданок.8:10 – відвожу дітей в школу.9:00 – їду на роботу.До 14:00 намагаюся встигнути в зал.15:30 до 16:00 – знову робота.В 19:00 повинна бути вдома, щоб, поки діти роблять домашню роботу, встигнути приготувати вечерю.21:30-22:00 – укладаю дітей спати і займаюся домашніми справами.В 23:30 приділяю час собі, проводжу процедури для вечірнього догляду за собою – на це можна знайти хвилинку навіть в самий завантажений день.00:00 – починається мій вільний час.У 1:30 я намагаюся лягати спати.

© Instagram @mariapoga_

Зазначимо, що Марія Погребняк розповідає читачам свого блогу і про те, які фізичні вправи вона виконує для підтримки стрункості. Одне з них можна повторити в домашніх умовах. Все, що для цього потрібно — поверхня, на яку треба підніматися. Можна використовувати стілець, сходи… Щоб дати навантаження на м’язи рук, тримати в руках гантелі. Їх немає? Тоді наливайте воду в пластикові пляшки об’ємом 0,5 л і починайте займатися!

View this post on Instagram

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on Oct 7, 2019 at 7:26до PDT

Приклад зірок зі стрункою фігурою мотивує вас займатися спортом і змінювати систему харчування?

Фото на анонс: Instagram @mariapoga_