Серйозна робота йде: Максим Галкін показав нове захоплення дочки

921

Чудові близнюки, 5-річні Ліза і Гаррі – головні герої особистого блогу їх знаменитого тата. За хронікою дорослішання спадкоємців Алли Пугачової і Максима Галкіна стежить майже 6 мільйонів передплатників його блогу. Зіркові батьки проводять зі своїми дітьми багато часу і радують новинами своїх шанувальників.

Зоряні спадкоємці ростуть дуже харизматичними і творчими дітьми: вони вивчають іноземні мови, займаються плаванням, малюють, танцюють, розігрують веселі сценки на радість знаменитим батькам і їхнім друзям.

На початку цього місяця, наприклад, зоряне сімейство у повному складі вирушили на канікули в Юрмалу, і зараз Галкін з радістю ділиться моментами сімейного відпустки: нещодавно він розповів, як проводить час з близнюками в парку розваг. Ліза і Гаррі розважаються у фотостенда і на ходу вигадують і розповідають татові веселу казку про білку і жука.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 5, 2019 at 10:54am PDT

А вчора ввечері зоряний тато у своєму особистому блозі показав нове хобі своєї донечки: вона не просто малює картини, як вже робила не раз разом зі своїм братом, а становить цілі композиції, розфарбовуючи черепашки і приклеюючи їх на свої творіння.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 15, 2019 at 11:49pm PDT

Варто відзначити, що дівчинка росте дуже смешленной: не так давно у Максима з донькою відбувся «філософський» діалог за сніданком. Артист поцікавився у спадкоємиці, що для неї найголовніше в житті.

Мама, тато, няні, Оксана… І взагалі вся сім’я! Але головне, наші мама з татом – найкращі! – з розумним виглядом відповіла Ліза.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Mar 3, 2019 at 3:53am PST

До речі, з сином Максим Галкін теж проводить багато часу. А нещодавно шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі. Зрівняєте самі!

© Instagram @instastarnews

Читайте також:

  • З ювілеєм: Ліза і Гаррі Галкины відзначили 5 років!
  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Калинка-Малинка: Ліза і Гаррі Галкины влаштували плясовую на новій ігровій площадці
Фото на анонс: @maxgalkinru