Скоро піде: Анастасія Шубская показала зворушливий ролик з сином

494

25-річна Анастасія Шубская, модель і дружина хокеїста Олександра Овечкіна, — активний користувач соцмереж: у своєму блозі вона ділиться з шанувальниками сімейними фотографіями та відео. Правда, личко сина Сергійка батьки ще не показують, знімаючи його тільки зі спини. Варто відзначити, що малюк, який з’явився на світ в серпні минулого року, вже робить великі успіхи і навіть дуже швидко повзає:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 28, 2019 at 10:33pm PDT

А сьогодні в особистому блозі Анастасії з’явилося відео, на якому Сергійку самостійно стоїть, хоч і тримається за спинку дивана. Припустимо, що дуже скоро щасливі батьки будуть спостерігати і перші кроки свого первістка:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 5, 2019 at 5:12am PDT

Незважаючи на те, що Анастасія останнім часом постійно ділиться з шанувальниками фотографіями та відео з участю сина, так було не завжди. Наприклад, фото з вечірки бебі-шауер, яку в Америці традиційно проводять на честь швидкого народження дитини, вона опублікувала тільки в березні цього року. Судячи з фото, яке опублікувала Анастасія, подругам вона відразу ж розповіла, що буде хлопчик!

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, Анастасія та Олександр назвали сина на честь трагічно загиблого старшого брата-хокеїста. Варто зазначити, що пара познайомилася, коли Анастасії було всього 14 років, але стосунки почалися лише через кілька років. А влітку 2017 року закохані влаштували весільну церемонію в Росії.

© Instagram @nastyashubskaya

Читайте також:

  • Все в сірому: Анастасія Шубская показала family look з сімейного вечора
  • 11 кг щастя: Анастасія Шубская розсекретила вага і зростання своєї дитини
  • Олександр Овечкін зробив маленьким шанувальникам подарунки і став героєм Мережі
Фото на анонс: © Instagram @nastyashubskaya