Смачно і недорого: Нюша поділилася меню розвантажувального дня

862

Ганна Шурочкіна, більш відома шанувальникам під творчим псевдонімом Нюша, вперше стала мамою в листопаді минулого року. У них з чоловіком Ігорем Сивовым народилася довгоочікувана донька, ім’я якої щасливі батьки приховують дотепер.

© Instagram @nyusha_nyusha

Нюша не раз говорила в інтерв’ю, що вони з чоловіком дуже відповідально підійшли до вибору імені для маляти, так як співачка впевнена, що воно впливає на всю долю людини. Зіркова мама зазначила, що спадкоємицю назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить. Шанувальники припускають, що дівчинку назвали Серафимою, однак Ганна ніяк не коментує ці чутки.

© Instagram @nyusha_nyusha

Читайте також:Ранок з мамою: співачка Нюша відкрила личко доньки

Знаменитість взагалі воліє приховувати подробиці особистого життя, тому в її особистому блозі не так багато сімейних фото. У соцмережах співачка демонструє кадри модних фотосесій або розповідає про свою творчість. А в цю неділю вона поділилася з шанувальникам простим, але ефективним способом влаштувати собі розвантажувальний день і скинути кілька зайвих кілограмів.

В останні дні літа концерти і перельоти у мене майже кожен день… А численні перельоти дуже позначаються на здоров’ї… Сьогодні знову в польоті, тому відпочивати і відновлюватися доводиться «на бігу». До речі, ви в курсі, що в Москві зараз йде Медовий і Яблучний Спас? Я вже розповідала, що підтримую не тільки локальне, але й сезонне виробництво. Адже серпень багатий на врожай) Природа ніби обсипає нас корисностями і смаколиками))) Цей звичай пов’язаний, як вбачали традиції тих часів, поклоніння Природі, Землі і Сонця. У Серпні вони обдаровували людей особливо щедро і, тому, з’явилися свята, присвячені збору меду, яблук, горіхів. Коли знову буду в Москві, першим ділом поїду за моїм «відновлює» набором продуктів — у тому числі, за яблуками. Обожнюю запікати їх з медом) Ось вам лайфхак! Якщо треба підготуватися до відповідального заходу або просто хочете влаштувати собі розвантажувальний день, запікаєте цілий деко яблук і їжте невеликими порціями, кожні дві години👌 (не забуваємо про великій кількості води!) — радить Ганна.

Захоплені шанувальники дякують улюблену співачку за корисний лайфхак і залишають їй добрі побажання і компліменти.

Наша красуня! Бережіть себе, Ганнусю! Ви дуже потрібні сім’ї і нам!

Тов, супер рецепт!!! Обов’язково спробую, дякую Нюша))

Все геніальне просто! Цей рецепт мені ще моя бабуся розповідала)))

© Instagram @taivko

До речі, яблука не випадково називають плодом здоров’я, адже їх складу унікальний і дуже корисний. Наприклад, вони дуже багаті залізом, яке необхідно для нормального функціонування серцево-судинної системи людини, а також кальцієм і великою кількістю клітковини. А користь печених яблук доведена вченими і лікарями, які стверджують: з’їдаючи в день 3 запечених яблука або випиваючи дві склянки яблучного соку, ви отримаєте добову норму фолієвої кислоти, вітаміну Е і G, а також більшу частину вітамінів групи В.

Читайте також:«Ледачий» пиріг, млинці і ще 5 рецептів з яблук

Однак не варто забувати, що користь даного рецепту багато в чому залежить від сорту яблук. Наприклад, якщо у вас знижена кислотність, то вам більше підійдуть кислі яблука, а якщо підвищена —солодкі. Також лікарі і дієтологи просять пам’ятати про те, що печені яблука засвоюються краще за інших, але при термічній обробці втрачається частина корисних властивостей. Тому краще комбінувати дане блюдо зі свіжими плодами і соком, щоб отримати максимальну користь.

© Instagram @katrin.zg

До речі, Нюша після народження дочки не засиджувалася в декреті і практично відразу вийшла на роботу. Однак, нещодавно зіркова мама зробила несподіване зізнання про те, що зовсім не поспішала приходити у форму після пологів.

СІМ місяців. Рівно стільки минуло з народження нашої малої і переродження моєї душі і тіла✨

Незважаючи на те, що я почала виступати практично відразу, знадобився час і БАГАТО роботи над собою, щоб повернутися до звичної форми…

Процес повернення в форму для кожної дівчини дуже індивідуальний… Особисто я не поспішала змінюватися в перші два тижні, виснажувати себе тренуваннями і поступово вводила спеціальне харчування і спортивні вправи в свій режим.

Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha