Справжній ураган: Анна Седокова розповіла, як заспокоює сина

1274

36-річна Ганна Седокова часто ділиться в особистому блозі сімейними знімками зі своїми дітьми. Нагадаємо, у співачки їх троє: 14-річна Аліна від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річна Моніка, яка народилася від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявскогпро, і 2-річний Гектор, який з’явився на світ в стосунки співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

Зіркова матуся не приховує дітей і регулярно ділиться сімейними кадрами. Однак на них немає середньої дочки Моніки, так як дівчинка живе з батьком в США і бачиться з мамою лише в літні канікули. І на вимогу дружина не може публікувати кадри з донькою у своєму особистому блозі. Однак цього літа Аліна, старша дочка артистки, поділилася в особистому блозі унікальним знімком. На ньому дівчинка позує з молодшою сестрою Монікою і братиком Гектором.

Незалежно від того, скільки вам років, коли ви зі своїми братами і сестрами, ви повертаєтеся в дитинство, – прокоментувала знімок 14-річна Аліна.

© Instagram @lalina_one

Анна регулярно ділиться своїми новинами на своїй сторінці ділиться порадами з шанувальниками. Вчора, наприклад, зірка розповіла про те, що її син – справжній ураган, однак вона знайшла спосіб заспокоїти, і це – музика:

Мамусі, поділіться зі мною, скільки років вашим діткам і які вони, спокійні або буйні? Мій головний ураган в будинку — це Гектор 🌪 . І я прочитала про музичної терапії, яка може заспокоїти як гіперактивність в силу віку, так і тривожність або занепокоєння безпосередньо залежну від життя дітей, що може підвищуватися при зміні місця проживання, навчання, під час іспитів. Таких факторів багато.Музична терапія допомагає зняти стрес, поліпшити здоров’я, прискорити одужання, підвищити інтелект, її навіть використовують з особливими дітками.Впевнена, ви помічали, як одна музика дарує нам посмішку, спокій, добрі думки, зосередженість, а інша викликає дискомфорт і розлад, або навіть злість. Чарльз Буковські, приміром, слухав Яна Сібеліуса, коли писав свої книжки 📚

© Instagram @aprolubov

Ось, яку терапевтичну музичну гру для дітей 1-3 років я знайшла:•«Розуміємо своїм емоції»Ця гра допоможе дитині розібратися, що він відчуває, і як це відбивається на ньому самому і людей навколо.Підберіть музичні фрагменти, що виражають різні емоції: радість, наснагу («Ода до радості» Бетховена, «Гумореска» Дворжак, «Вальс квітів» Чайковського);-смуток («Зимова казка» Шопен, «Мрії» Шумана, «Сумний вальс» Сібеліус);-злість, агресія («Баба Яга» Чайковський, «Шторм» Вівальді);-страх («Плащ» Пуччіні, «Смерть ляльки» Чайковський, «Політ валькірій» Вагнер).Кожна емоція опрацьовується 2-3 рази, по одній ☝🏼 в день.По закінченні кожної емоції увімкніть що-небудь заспокійливе на 5 хвилин, наприклад «Місячну сонату» Бетховена.Слухайте музику 🎵 разом з дитиною і разом зображуйте емоції: радісно підстрибуйте, танцюйте, шипите як злісні кішки, бийтеся подушками, згортайтеся калачиком в переляку і затуляючи обличчя руками. Намагайтеся, щоб рухи були максимально емоційними, наплавляйте дитини, якщо він не знає, що робити.Музика може таблеткою для душі і тіла. Все ж, я вибрала правильний шлях 🎤❤️

Шанувальники дякують співачку за пораду і обіцяють, що обов’язково скористаються ним:

7 років синові…торнадо в домі назавжди😂😂😂😂Гектор принадність …росте дуже швидко..як і всі діти.я пам’ятаю, коли ще ви написали що у вас буде дитина…❤️❤️❤️

Гектор-красень💖Дякую за цікаву інформацію

Старшому синові 8, середньому 4, синові-урагану 2 роки і наймолодшому синочку 3 місяці😍 треба спробувати 🎶☺️

До речі, цієї осені вона збиралася віддавати сина в державний садок, однак записатися в нього виявилося не так просто, оскільки потрібно було встати у величезну чергу! Цю ситуацію співачка докладно описала в особистому блозі, викликавши величезне кількість відгуків:

А ми з моїм маленьким мачо крокуємо у Новий навчальний рік ! Сьогодні займалася садками цілий день. Йому зараз 2,5 і цієї весни я вирішила віддати його в колектив . З різних причин , але перш за все , хлопець він у нас дуже активний і вже в 2 роки почав домінувати над усім будинку , включаючи і мене і нашу милу няню . І знаходження будинку , прогулянок по вулицях і навіть занять в різних кухлях йому просто було недостатньо. А повірте мені цього у нас було в надлишку, #яжемать ще та і літератури та розвиваючих ігор, карток і т. п. у нас вдома три тонни. Але я відчула , що їй цього мало ! Що товариш жадає більшого ! І пішли ми в приватний садок . Все було добре , так хворів , та часто все одно пропускав, але зате 24 години є камери і діток людина 10 у групі і не всі ходять завжди . Сьогодні пішла в державний садок . Величезний новий поруч з будинком ! Порівняно з ціною, яку я платила за наш садочок 1500 рублів на місяць здалися мені нічим . І така Краса ! Прийшла в сад, записалася на прийом . Мені відразу сказали , що в такі садки чергу за 2 роки. Я подумала «не може бути» Заходжу і мені пояснили , що так , потрібно записатися на сайті держ послуг, стати в чергу і чекати . Я запитала як бути . Мені порадили , щоб пришвидшити процес , а звернутися міністру 😂 Міністра я на жаль не знаю і слабо собі уявляю ситуацію, в якій підніму трубку і кажу «Альо, міністр ? Можете Гектора в садочок влаштувати» 😉 Виходячи з садка запитала скільки діток в групі , мені сказали 30 , а викладача 2 😟 І тут я уявила собі 30 Гектор на 2 викладача 😱 І вирішила , що дзвонити міністру не буду )) І що нам точно зарано ще туди. Ось до такого він точно ще не готовий.

© Instagram @annasedokova

До речі, нещодавно на своїй своїй сторінці, яку Ганна позиціонує як «розважально-пізнавально-мотивуючий блог», багатодітна матуся поділилася радою з шанувальниками. Вона розповіла, як важливо дарувати своїм дітям любов і говорити правильні слова:

Найважливіше, що ми, як батьки, повинні давати своїм дітям — нашу любов 💗 . Тоді вони розуміють, як важливі для нас, що кожна їхня дія не проходить непоміченим. Велику роль відіграють правильні слова. Ще давно побачила список з семи фраз і вивчила. Це ті сім фраз, які потрібні дітям, в якому б віці вони не були. І навіть мені бувають потрібні такі слова.

Запам’ятайте 7 чарівних фраз, які треба чути кожній дитині:

  • Я люблю тебе.
  • Я пишаюся тобою, я помічаю і ціную твої успіхи.
  • Вибач мене, я жалкую.
  • Помилки — це не страшно, це нормально.
  • Це велике щастя, що у мене є ти.
  • Я тебе слухаю.
  • Ти зможеш це зробити. Ти можеш набагато більше, ніж думаєш.
© Instagram @annasedokova
Фото на анонс: Instagram @annasedokova