Справжній чоловік зростає: 2-річний син Анни Сєдокової вчиться керувати човном

1312

36-річна Ганна Седокова часто ділиться в особистому блозі сімейними знімками зі своїми дітьми. Нагадаємо, у співачки їх троє: 14-річна Аліна від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річна Моніка, яка народилася від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявскогпро, і 2-річний Гектор, який з’явився на світ в стосунки співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

Зіркова матуся не приховує дітей і регулярно ділиться сімейними кадрами. Однак на них немає середньої дочки Моніки, так як дівчинка живе з батьком в США і бачиться з мамою лише в літні канікули. І на вимогу дружина не може публікувати кадри з донькою у своєму особистому блозі.

Анна Седакова с детьми© Instagram @annasedokova

Так що фото з сестрою публікує зрідка лише старша дочка Аліна…

Анна Седакова с дочками© Instagram @lalina_one

Читайте також:Всі в зборі: Анна Седокова возз’єдналася з дочкою Монікою

На цьому тижні співачка була дуже зайнята: крім кількох концертів по всій країні, Ганна виступила на головному випускному вечорі країни, який пройшов у четвер у Державному Кремлівському палаці. Тому вихідні Сєдокова вирішила присвятити відпочинку з дітьми. Разом із сином вона весело покаталася на човні і навіть дала управління малюкові в руки Гектора. Також знаменитість розповіла в особистому блозі, що дуже хоче навчитися серфінгу і планує почати вже сьогодні ввечері в компанії старшої доньки.

Температура в місті кричала «біжіть звідси» і сьогодні я чітко вирішила, що проведу з малюком цілий день ні на кого не перемикаючись. Захотілося за місто, але прогуглив найближчі бази, перспектива їхати півтори години до найближчої з малюком по такій спеці, привабливою не здалася. І тут я згадала, що поряд з нашим будинком є човнова станція, ми весь час дивимося на човни і серферів з вікна. Ми спустилися на самокатах вниз. Дізналися, де взяти човен і ось ми вже в ній. Так круто покаталися . Ввечері з Алей хочу на серфі , буду вчитися ) Підемо всі разом, – розповіла Ганна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 22, 2019 at 5:04am PDT

Шанувальники захоплюються турботливою матусею і залишають теплі побажання всій її родині, а також відзначають, як малюк виріс Гектор за останній час.

… чудовий синочок!! Всі ваші дітки це суцільна любов! Аня, ви чудова мама!

Гектор як виріс такий милий і солодкий малюк!

Ганна ви красуня! Всіх благ і здоров’я вашим діткам!!!

До речі, не так давно Анна поділилася кількома порадами на тему того, як змусити себе займатися спортом. Наприклад, один з них звучить так:

Спорт — головний мотиватор для відмови від шкідливих звичок. Коли ти побачиш перші результати, то думки про жирної їжі, нікотин і алкоголь зникнуть з голови, тому що ти захочеш більшого прогресу і відмова від шкідливих звичок тільки прискорить процес.

Крім регулярних тренувань, Ганна підтримує форму завдяки правильному харчуванню та різноманітних дієт. Наприклад, останнє відкриття Ганни – інтервальне голодування. Сенс в тому, що ви повноцінно харчуєтеся днем, протягом 8 годин, а потім 16 годин повністю воздерживаетесь від прийомів їжі. В цей час можна лише пити воду з лимоном, відвари трав і бульйони на кістки, без м’яса, овочів і круп.Шанувальники сподіваються, що співачка незабаром докладно розповість про результати такої дієти.

Анна Седакова рассказала об интервальном голодании© Instagram @annasedokova

А ви як проводите вихідні?

Читайте також:

  • «Двох дітей зроблю сама, а трьох всиновлю»: Анна Сєдокова хоче знову відчути радість материнства
  • Всі в зборі: Анна Седокова возз’єдналася з дочкою Монікою
  • Відеозвіт: Анна Седокова показала, як пройшла вечірка на честь дня народження сина
Фото на анонс: © Instagram @annasedokova