Справжні пацани: Галина Юдашкіна поділилася забавним кадром з синами

1093

Чарівна Галина Юдашкіна — не тільки успішна бізнес-вумен, але і щаслива дружина і мама двох синів, 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія. Нагадаємо, що в червні 2015 року вона вийшла заміж за бізнесмена Петра Максакова. Розкішне весілля зібрала безліч знаменитих гостей і пройшла в Гостинному дворі. Весільне торжество вів Микола Басков, а шикарне плаття для нареченої створив її батько — Валентин Юдашкін.

Читайте також:Гірко! Галина Юдашкіна показала свій весільний танець з чоловіком

© Instagram @gyudashkina

Зіркова мама не приховує своїх синів і регулярно ділиться їх фотографіями і різними досягненнями в особистому блозі. Наприклад, шанувальники знають, що старший Анатолій зростає билингвальным дитиною і, незважаючи на юний вік, вже говорить на декількох мовах. Дитина відвідує дитячий садок, курси акторської майстерності і гімнастику.

Толя до шести в дитячому садку, потім — на додаткових заняттях — гімнастики або іспанською. У нього стільки енергії! Якщо б у мене було більше часу возити його, завантажила б ще чим-небудь, — зізналася Галина в недавньому інтерв’ю журналу Hello.

© Instagram @gyudashkina

В цю суботу Юдашкіна знову порадувала шанувальників і поділилася забавним кадром з підросли синами.

Справжні пацани, — підписала знімок Галина.

© Instagram @gyudashkina

Захоплені шанувальники дякують зіркову матусю за такі чудові сімейні кадри і залишають всій родині добрі побажання, а також обговорюють, що Анатолій більше схожий на тата, а Аркадій на маму.

Старший — Максаков, молодший-Юдашкін🤣! Ідеально)

Мені весь час здавалося, що ваші малюки, як дві краплі, зараз бачу ні, Толя — копія тато!!!!

У вас чудова сім’я, Галю! Спасибі, що показуєте ваших хлопчиків. Одне задоволення дивитися, як вони ростуть)До речі, сама знаменита мама вважає, що Аркаша дійсно пішов до неї, проте більше він схожий на бабусю, а не на дідуся.

Багато говорять, що Аркаша схожий на мого тата, але коли я дістала дитячі фотографії мами, то переконалася, що він її копія.

© Instagram @marinayudashkina

Валентин Юдашкін і його дружина Марина у всьому підтримують дітей і дбають про своїх онуків. Зоряна бабуся раніше зізналася, що навчає старшого, а коли підросте, і молодшого, звертатися з будівельними інструментами. Минулого літа вона подарувала улюбленим онукам будиночок на дереві і Толя взяв діяльну участь в його будівництві.

© Instagram @marinayudashkina

А Галина не виключає варіант, що незабаром у хлопців може з’явиться сестричка або ще один братик. І, можливо, це відбудеться зовсім скоро – адже зірковим подружжям подобається, що у їх спадкоємців маленька різниця у віці.

Читайте також:

  • Двоє на дорозі: Галина Юдашкіна опублікувала веселе відео з синами
  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Привіт з Тель-Авіва: Галина Юдашкіна з чоловіком і дітьми одяглися в стилі family look
Фото на анонс: особистий блог зірки