І це в 2 роки! Донька Поліни Гагаріної заговорила англійською мовою

1487

Популярна співачка Поліна Гагаріна успішно поєднує вокальну кар’єру з роллю щасливої дружини і турботливої мами двох дітей. 11-річний Андрій народився у першому шлюбі Поліни з актором Петром Кисловим, а 2-річна Мія з’явилася на світ у нинішньому шлюбі з фотографом Дмитром Исхаковым.

Старшого спадкоємця Поліна вже давно не приховує і з задоволенням і материнською гордістю ділиться його успіхами, проте маленьку доньку Мію вона поки тримає подалі від публіки. Хоча, як зазначають численні шанувальники співачки, ніж маля стає старше, тим частіше зіркова матуся розкриває цікаві сімейні подробиці, пов’язані з нею і хвалиться її першими успіхами.

© Instagram @isxakov

2-річна донька Мія дуже виросла за останній час, і, незважаючи на те, що зіркові батьки жодного разу не показали її обличчя в соцмережах, вони все частіше діляться новинами про неї і знімають про малу зворушливі відеоролики. Наприклад, нещодавно Ісхаков поділився веселим відео з участю Мії. Малятко зухвало катається на самокаті і розповідає татові забавну історію про тачки і машинки. А нещодавно турботливий батько увічнив для історії перші спроби Мії освоїти піаніно.

Поля каже, Миюши відмінне почуття ритму. Щож, English ми вже вивчили, пора сідати за інструмент, — похвалився успіхами доньки Дмитро.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Ісхаков (@isxakov) on Oct 19, 2019 at 12:54pm PDT

Але це не всі таланти дівчинки: у свої два роки вона вже вивчає англійську мову і навіть робить великі успіхи. Вчора Поліна поділилася відео, на якому дівчинка розмовляє, вживаючи в мові англійські та російські слова, а потім разом з мамою співає пісню «Five little monkeys», яку дітлахи зазвичай вивчають на уроках англійської мови. А на самому початку маля говорить найтепліші слова: «Люблю, коли батьки вдома».

Дочь Полины ГагаринойФото: Instagram @gagara1987

Відзначимо, для свого віку Мія вже відмінно розмовляє. Про феноменальні здібності доньки Поліна Гагаріна навіть розповідала в одному з інтерв’ю. Співачка повідомила, що Мія почала говорити в рік і чотири місяці, причому відразу як доросла людина, цілими реченнями.

Ми намагаємося її не перевантажувати, але самі буваємо в розгубленості від її феноменальній пам’яті і здібностей до мов. У два роки вона розповідає напам’ять казки — «Муху-цокотуху», «У лукомор’я дуб зелений…». Я думала, що у мене Андрійко ранній, тому що син пішов у вісім місяців і швидко заговорив. Але Миюша безумовно зробила його! Вона сама дивиться мультики англійською та сама вихоплює звідти слова і фрази. Нещодавно сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса!», — похвалилася зіркова матуся.

© Instagram @gagara1987
Фото на анонс: Instagram @gagara1987