Справжні чоловіки: Єлизавета Боярська поділилася зворушливим відео з участю чоловіка і сина

526

33-річна Єлизавета Боярська – гідна продовжувачка акторської династії Боярських, щаслива дружина актора Максима Матвєєва і мама двох чудових синів: 7-річного Андрія і маленького Григорія, якому незабаром виповниться 8 місяців.

Зіркова пара завжди вважала за краще приховувати подробиці приватного життя. Наприклад, знаменитості до останнього не коментували цікаве положення актриси, а також довгий час не виводили в публічне поле Андрія, вважаючи, що хлопчик повинен підрости. Однак зараз його фотографії все частіше з’являються в особистих блогах батьків. Наприклад, в кінці березня Максим привів у захват шанувальників, повідомивши, що разом з сином освоює скейтборд. Також зіркові батьки поділилися прекрасним знімком з семиріччя Андрія.

© Instagram @lizavetabo

А вчора молода мама поділилася зворушливими кадрами з участю сина і чоловіка: на відео Максим з Грицем займаються воістину чоловічою справою і шліфують дерево для того, щоб зробити якийсь сувенір.

Справжні чоловіки, — підписала кадри Єлизавета.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 3, 2019 at 1:51am PDT

До речі, в кінці квітня кінозірка дала інтерв’ю журналу «Атмосфера» і розповіла багато цікавих сімейних подробиць, наприклад, як їх з чоловіком змінило народження другої дитини, розповіла про те, як старший син прийняв братика, а також розкрила секрет про те, скільки дітей вони з Максимом ще планують мати.Зіркова матуся зізналася, що з народженням другого сина в їх з Максимом життя додалося розуміння і любові, а вона відчула, що просто створена для материнства.

Я розумію, що бути мамою крутіше, ніж актрисою. Хоча знаю, що довго без цієї професії існувати не зможу, але вже точно не буду шаленіти, щоб намагатися встигнути все. Поки хочу сидіти вдома зі своїми хлопцями, дивитися, як вони ростуть, водити їх на заняття, їздити з ними в різні місця. Від цього я отримую справжнє задоволення, відчуваю себе повноцінною, успішною, реалізованої і щасливою.

Єлизавета також розповіла, що старший брат мріяв швидше побачити малюка і, за словами актриси, зовсім не ревнує до нього батьків.

Він дуже чекав, щодня запитував, коли ж ми приїдемо. І ось настав довгоочікуваний день, і він прямо в шкарпетках вибігла в під’їзд і там почав розглядати малюка в люлечке. Потім ми його роздягнули, Андрійко дивився і все казав: «Який маленький, якийсь маленький». Він його дуже любить, часто підходить до Гриця, торкає його за щічки, за бочочки і каже: «Я тебе люблю». Причому робить все самостійно, не для того, щоб іншим показати, який він брат. Ні, така щира любов.

© Instagram @maxim_matveev_
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo