Татове скарб: Дмитро Тарасов вчить плавати однорічну доньку

768

31-річний Дмитро Тарасов і 24-річна Анастасія Костенко стали батьками 10 липня 2018 року, і зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників. Нагадаємо, що для Анастасії це перша дитина, а у Дмитра підростає ще одна дочка Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста.

© Instagram @kostenko.94

Зараз Тарасов з дружиною і маленькою донькою насолоджується відпусткою в Італії і тримає шанувальників в курсі, як проходять їхні канікули. Мілана разом з батьками вже сходила в зоопарк, а її зіркова матуся зізналася, що трохи поскупилася з смачним італійським морозивом.

Показали своїй принцесі зоопарк. Звичайно вона його не запам’ятає, але емоції, які вона пережила, не передати словами🙏🏻

©Instagram @kostenko.94

До речі, у ці вихідні Анастасія показала серію зворушливих відео, на яких мала Мілана впевнено крокує під наглядом турботливого тата, а також намагається освоїти фортепіано. Зоряна спадкоємиця росте дуже активною і усміхненою дівчинкою, і шанувальники відзначають, що вона дуже підросла за останній час.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 19, 2019 at 3:32pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 20, 2019 at 12:55am PDT

А сьогодні люблячий батько поділився зворушливими кадрами з малятком: на фотографіях Дмитро вчить свою спадкоємицю плавати, а потім дбайливо зігріває після купання, вкриваючи Мілашу рушником.

© Instagram @tarasov23
© Instagram @tarasov23

Молода матуся теж виклала фотографії з донькою, і вони зроблені в стилі family look, що надзвичайно зворушило читачів особистого блогу моделі.

©Instagram @kostenko.94

До речі, це вже не перша поїздка Мілани: коли їй було всього п’ять місяців, батьки разом з нею вирушили на Мальдіви. У передноворічний відпустку разом з Дмитром, Анастасією і крихтою Міланою вирушили і бабусі дівчинки.

© Instagram @tarasov23

Варто зазначити, що футболіст дуже любить балувати доньку, він навіть влаштував для неї власний парк розваг прямо в будинку! На відео, яке Тарасов недавно опублікував у своєму особистому блозі, він допомагає малятку скотитися з гірки.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 4, 2019 at 4:53am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки