Стало відомо, чому Кейт Міддлтон не дозволяє дітям тримати руки в кишенях

1170

Герцогиня Кембриджська дотримується королівський етикет і вчить цьому своїх дітей. Наприклад, Кейт Міддлтон з ніжного віку прищеплює малечі правила, як вести себе в громадських місцях.

Юним принцам Джорджу, Луї і принцесі Шарлотті не сутулитися. Щоб постава завжди була ідеальною, знаменита мама стежить, щоб діти не тримали руки в кишенях.

Читайте також:Як же етикет? Кейт Міддлтон вибирає некоролевские сумочки

А адже це так заманливо!.. Маленькі діти люблять збирати різні «скарби» — наприклад, красиві камінчики, жучків, павучків і складати їх у кишені. Однак, як демонструють фото в Мережі, принц Джордж то і справа порушує правило.

© Instagram @princegeorgecambridge4

А от тепер зрозуміло, чому… Принц Джордж бере приклад зі свого титулованого папи.

© Instagram @princegeorgecambridge4

До речі кажучи, королева Єлизавета II, яка є зразком слідування правилам етикету, виконала свою мрію і сфотографувалася, тримаючи руки в кишенях. Про це розповідала її особистий стиліст Анжела Келлі.

Читайте також:Чисто англійський гумор: смішні кадри Кейт Міддлтон, принца Вільяма та інших членів королівської сім’ї

Помічниця голови британської монархії відзначила її «таємне бажання» сфотографуватися неформально. Під час чергової фотосесії фотограф Баррі Джеффрі виконував свою роботу, коли Єлизавета II вирішила порушити правило, якому завжди дотримувалася.

Її Величність встала перед об’єктивом і поклала руки в кишені, імітуючи пози професійної моделі, — згадує Келлі, додаючи, що королева була дуже природна.

© Instagram @royal_family_history

З’ясувалося, що тримати руки в кишенях Єлизаветі II не дозволяла королева-мати. У палаці вважалося, що подібні неформальні фотографії зруйнують монархію, тому вони не підходять для загального огляду.

Чому вона (королева-мати) так думала, я поняття не маю, — цитувала Анжела Келлі Єлизавету II.

Цікаво, чи піде Кейт Міддлтон наприклад королеви Єлизавети II і дозволить дітям тримати руки в кишенях?

Фото на анонс: Instagram @princewilliam_ina, @katecambridge24, @princegeorgecambridge4