Стильно і мило: Саша Савельєва показала прогулянку з 5-місячним сином

1273

35-річна Саша Савельєва та її чоловік, 46-річний Кирило Сафонов, в кінці березня вперше стали батьками. Пара намагалася приховувати вагітність, не розсекречує та інформацію про малюка. Однак тепер молода матуся ділиться з передплатниками інформацією, як вона звикає бути мамою і чим наповнені її дні.

Якщо чесно, я не знаю як правильно потрібно відновлюватися… просто їм смачно, то що підходить для гв, намагаюся спати в короткі проміжки, але правда не завжди виходить. Поки тримаюся) не геройствую з прибиранням і готуванням. Намагаюся максимально розслабитися, — зізналася Саша Савельєва.

© Instagram @sasha_savelieva

Особа малюка Леона, якому наприкінці вересня виповниться півроку, щасливі батьки поки приховують. Зате Сашко регулярно показує шанувальникам фотографії з прогулянок з малям. Приміром, на цей раз Савельєва продемонструвала забавні фото з коляскою, на яких позиурет в леопардових велосипедках і чорній футболці з написом «Я люблю свого сина».

Розважаємося😆👶🏼, — підписала вона знімки з малюком.

© Instagram @sasha_savelieva

Шанувальники оцінили стильний образ молодої ефектною матусі:

Штанці залікові!!!👍👍👍🔥🔥🔥

На стилі👍👍👍

Красуня, Саня🔥🔥🔥🔥

Шалено класна😁🤗😘

Hot mama🔥

Модна матуся)))

© Instagram @sasha_savelieva

Нагадаємо, на початку літа Саша повідомила, що більше вона не буде співати в складі групи «Фабрика», учасницею якої була 16 років.

Мене чекають зміни, які привнесуть нове і життя, і творчість. Так, трохи страшно перегортати сторінку, але мушу зізнатися, мені страшенно цікаво, що мене чекає попереду. Зараз мені хочеться присвятити час родині, турботі про маленького хлопчика, який дуже потребує мене. Тепер я знаю, заради кого я буду співати! Дорогі мої люди, побажайте мені удачі! — звернулася вона до шанувальників.

Читайте також:

  • Перші прогулянки: Саша Савельєва показала, яку коляску вибрала для сина
  • Саша Савельєва поділилася незвичайним лайфхаком для гри з дитиною
  • Саша Савельєва поділилася своїм раціоном харчування
Фото на анонс: Instagram @sasha_savelieva