Стиліст Кейт Міддлтон проговорилася, скільки аксесуарів і засобів використовує для догляду за волоссям герцогині

840

На початку вересня герцогиня Кембриджська продемонструвала новий колір волосся – з рудим відтінком. Нагадаємо, раніше локони Кейт Міддлтон були каштанового кольору. Видозмінилася і її зачіска. Тепер це каскадна стрижка, з якої і без того пишне волосся обраниці майбутнього короля стали більш об’ємними.

Читайте також:Як у Кейт Міддлтон: 29 варіантів красивою укладання волосся

Ці зміни в образі Кейт Міддлтон – справа рук стиліста Аманди Кук. Свої волосся багатодітна мама довіряє їй з 2012 року. Знайти стиліста, який зміг приборкати шевелюру герцогині Кембриджської, було непросто. Про це як-то раз говорив і принц Вільям. Як інформують деякі британські ЗМІ, він поскаржився, що дружина довгий час знаходиться в пошуку фахівця. Якщо це був запит в космос, то його почули. Так у Кейт Міддлтон з’явилася стиліст Аманда Кук.

© Instagram @katepippamiddleton

Помічниця герцогиня якось поділилася фото з набором аксесуарів, за допомогою яких вона створює зачіски Кейт Міддлтон. Скажемо відразу, арсенал досить значний:

  • 13 щіток,
  • 8 гребінців,
  • 3 плойки,
  • 2 фена,
  • 1 стайлер з аргановою олією.
© Instagram @makemeroyal

А ще пульверизатор і багато засобів для укладки. Аманда Кук продемонструвала, що бере з собою в поїздки з герцогинею кілька електричних перехідників і подовжувачів.

Зазначимо, цей пост недовго протримався в особистому блозі Аманди Кук. Дівчина поспішила його видалити, проте він тут же розлетівся по Мережі. А потім стиліст Кейт Міддлтон повністю видалила свій аккаунт.

Читайте також:По стопах принцеси Діани: у Кейт Міддлтон новий фешн-радник

Відзначимо, що завдяки Аманді Кук герцогиня Кембриджська надихає мільйони дівчат створювати гарні зачіски. І якщо складні не під силу, то прості можна повторити. І для цього значний арсенал різних засобів для укладання не потрібно. Лише один аксесуар!

© Instagram @duchess__kate

Як відзначають зарубіжні видання, Кейт Міддлтон для створення красивого хвоста використовує аксесуар для волосся, який був неймовірно популярний в 90-х. Це Topsy Tail. Інша назва – петля для створення зачісок. Аксесуар дозволяє зробити розкішну зачіску за 5-10 хвилин. І буде відчуття того, що створювали її в салоні краси.

Аксесуар нагадує тонку спицю з широкою петелькою на кінці. З його допомогою легко виконувати маніпуляції з зачіскою «хвіст» на волоссі різної довжини.

© Instagram @ecstatics.pk

А скільки щіток і гребінців у вас?

Фото на анонс: Instagram @katemiddleton_spain, @andyssalon