Схожа на маленького Салаха: Євген Папунаїшвілі поділився відео з донькою-футболісткою

742

37-річний Євген Папунаїшвілі і його дружина – італійка Саліма Бижабер – вперше стали батьками в грудні 2017 року. У них народилася дочка, яку назвали Софією. Фотографії малятка зіркові батьки не викладали дуже довго, і лише коли Софії виповнилося дев’ять місяців, у блозі Папунаїшвілі стали з’являтися фото і відео зі спадкоємицею.

© Instagram @e_papunaishvili

Євген і Саліма одружилися 12 липня 2017 року, а їх дочка з’явилася на світ у день народження папи – 11 грудня того ж року. Новоспечений батько не міг стримати свого щастя від народження первістка і тут же опублікував у своєму мікроблозі зворушливе фото, на якому тримає на руках крихітну Софі.

© Instagram @e_papunaishvili

Сьогодні в особистому блозі хореографа з’явилося цікаве відео, на якому маля грає в м’яч. Євген підписав пост у властивій йому смішний манері, порівнявши дочка з єгипетським футболістом:

Схожа на маленького Салаха 😂⚽️🐶

View this post on Instagram

A post shared by Євген Папунаїшвілі (@e_papunaishvili) on Jun 3, 2019 at 1:10am PDT

Шанувальники не залишилися байдужими і обдарували малу компліментами:

Танцююча футболістка дуже знадобиться російській команді 😉

Женя виховує футболістку )))) 😂😂😂, Аморе така ))))) ❤️

Прикольне порівняння, відчувається, що в родині любителів футболу😊😊

До речі, мама Софії Саліма приїхала в столицю на роботу кілька років тому і в підсумку зустріла тут свого коханого. Знаменита пара постійно живе в Росії, але часто відвідує рідних Саліми в Італії. А Євген в одному з інтерв’ю зізнався, що обожнює цю країну і мріє перейняти у італійців одну чудову традицію.

В ідеалі я б хотів, щоб у нас все було так, як в Італії. Мені шалено подобається драматургія, яку я побачив там. Якось звернув увагу, що в неділю на вулицях — лише тата з колясками. І просто очманів від побаченого! Ось така місцева тема — «мамин день». Чоловіки дають можливість дружині відпочити, може бути, піти кудись-в салон краси, магазин. Кожна жінка сама вирішує, як їй провести цей час. І все папи від мала до велика тусуються з колясками десь в кафешках. Сидять, їдять, спілкуються. Старші діти гуляють поруч. Дуже круто! Я зрозумів, що мені шалено подобається цей процес. Люблю проводити час з донькою. Я б дуже хотів, щоб у мене теж була можливість проводити ось так неділю. Прямо брати її, придумувати якийсь план дій і виконувати його, розважатися разом.

© Instagram @e_papunaishvili
Фото на анонс: Instagram @e_papunaishvili