Сімейний портрет: Вікторія Лопирьова показала фото з чоловіком і 7-місячним сином

1199

36-річна Вікторія Лопирьова — не тільки затребувана модель і одна з найкрасивіших жінок планети, але і мама маленького синочка. Разом зі своїм коханим Ігорем Булатовим вона виховує Марка Ліонеля, якому виповнилося 7 місяців. Зіркова мама зазначила маленьку дату свого спадкоємця і поділилася милим знімком з чоловіком і спадкоємцем в особистому блозі.

© Instagram @lopyrevavika

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

Вітаю вашого сынульку💞і вас батьків, такий погляд закоханий, щастя вам, красива пара👌💐

Щастя тобі, маленький пупс❤️🙏

Яка принадність, будьте щасливі !!!!!🙏🙏🙏🙏🙏🔥🔥👏👏👏👏👏👏

До речі, зовсім недавно любляча мама відвела свого синочка в салон, де йому зробили першу стрижку. Судячи по тому, яка гарно вийшло, хлопчик дав можливість майстру виконати свою роботу на відмінно.

© Instagram @lopyrevavika

А нещодавно Вікторія ділилася з передплатниками новиною про те, що у її сина почали різатися зубки.

Пост називається: ЗУУУБЫЫЫЫ ……і не про мою, а про Марка Ігоровича, яких ще немає, але малюк активно їх шукає з ранку до вечора і ручки постійно тягне в рот — шукає скарб, все інше, до речі, теж. В магазині всі куплені іграшки, включаючи знаменитого жирафа Софі, — писала вона.

© Instagram @lopyrevavika

Для того, щоб зробити процес для дитини менш болючим, Вікторія вирішила надіти на нього бурштинове намисто.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 1:01am PDT

Нагадаємо, що одними з перших серед дітей знаменитостей такі буси почали носити діти телеведучої Липи Тетерич. У своєму блозі Липа розповідала про те, що її дочка Меліса носить бурштин на шиї.

Ставлю експеримент. З Лавриком не носили. Миля носить з народження! З Лавриком пройшли всі кола пекла, поки всі зуби вилізли. З Мелісою все пройшло гладко. Можливо, збіг! Різні діти. Різний підлогу і т. д. Але зараз теж продовжу з третім.

© Instagram @mig24official

Вікторія часто розповідає про подвиги свого чада. У свої 7 місяців Марк Лео навчився повзати на дитячому килимку – правда, робить це під наглядом мами, а ще він впевнено тримає голівку і цікавиться новими іграшками.

© Instagram @lopyrevavika
Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika