Сімейний портрет: Олександр Малінін зібрав дітей і онуків на відпочинку

923

Сімейство Малининых зараз відпочиває в Форте-деї-Мармі в Італії, яке вони облюбували кілька років тому. Олександр Малінін з дружиною Еммою приїхали сюди за традицією разом з дітьми, Фролом і Устиньей, і онуками – Платоном і Арианной.

Внуки Александра Малинина© Instagram @alexandr_malinin

Семирічна Аріанна – дочка сина Емми від першого шлюбу. Як не раз підкреслювали зіркове подружжя у своїх інтерв’ю, вони не ділять дітей на «твоїх» і «моїх». Тому Олександр Малінін вважає дівчинку рідною онукою, як і старшого онука Платона. Тим більше, що їх батька – Антона – співак усиновив ще в дитинстві.

© Instagram @alexandr_malinin, @doktoremmamalinina

Сьогодні подружжя поділилися теплим родинним знімком на своїх особистих сторінках в соцмережах, чим дуже порадували численних шанувальників зоряної сім’ї.

© Instagram @doktoremmamalinina

Читачі особистого блогу Малініної залишили безліч коментарів під сонячної фотографією:

Радісно дивитися на вашу родину! Залишайтеся такими ж сонячними! Гарного вам неділі!😍😍

Які ви красиві і класні! 😍

Міцна та дружна родина — приємно погляду 😍

Нагадаємо, що дочка відомого співака вирішила піти стопами тата: 18-річна Устинья Малініна ще з ранніх років подавала надії в музичному мистецтві, а свою першу пісню вона написала у віці чотирьох років. До речі, нещодавно Емма Малініна поділилася з шанувальниками відеороликами з уроків вокалу, на яких чутно, наскільки сильний у її дочки голос.

View this post on Instagram

A post shared by Доктор Емма Малініна (@doktoremmamalinina) on Aug 24, 2019 at 2:25pm PDT

До речі, багато шанувальники відзначають схожість Устиньи і її зоряного батька. І це дійсно так, порівняйте самі!

View this post on Instagram

A post shared by Доктор Емма Малініна (@doktoremmamalinina) on Aug 15, 2019 at 3:01pm PDT

Нагадаємо, що Олександр Малінін — багатодітний батько і щасливий дідусь. Від першого шлюбу у нього є син Микита, який теж пішов по батьківських стопах і став співаком. У другому шлюбі народилася дочка Кіра.

А самим міцним виявився союз з лікарем Еммою Малініної (Залукаевой). Вона народила співакові близнюків – Фрола і Устинью.

Все дети Александра МалининаОлександр Малінін з дружиною Еммою і дітьми (зліва направо): Микитою, Устиньей, Фролом і Антоном. Фото з особистого архіву. © Instagram @doktoremmamalinina
Фото на анонс: Instagram @alexandr_malinin