Танець, який відчуваєш серцем: дочка Сергія Жукова знялася в кліпі

940

Сергій Жуков і Регіна Бурд — одна з найміцніших пар російського шоу-бізнесу. Вони в шлюбі ось уже 11 років, виховують трьох дітей (Енджела, Вероніку і Мирона), а також відкрили мережу сімейних кафе.

© Instagram @burdregina

Старша донька пари Ніка професійно займається танцями і публікує ролики зі своїми ефектними танцювальними номерами у Мережі. На цей раз гордий тато похвалився успіхами доньки у своєму особистому блозі.

Думали ми коли-небудь, що доживемо до такого? Думали😂Ще як думали. І навіть з трепетом у грудях представляли цей момент. Як включаємо YouTube, а там Никуська. Кліп. Танцює. До мурашок і кома в горлі. Батьки продовжуються в дітях, а вчителі у своїх учнях.Дівчинка, наша, в тобі тривають багато хороших і талановитих людей. Цінуй це і танцюй життя. А ми завжди поруч, завжди підтримаємо і підхопимо тебе, якщо що;))

Передплатники Сергія оцінили талант і артистизм Ніки і зробили їй безліч компліментів:

Яка молодець! Дивилася на одному диханні😍

Умничка! Успіхів у житті!

У таких надзвичайно талановитих батьків і бути інакше не може!!! Супер))) ❤️👍

Умничка,талановита дівчинка👍у таких батьків не може бути інших дітей ви з Регіною відмінні батьки!

Нереально красиво!

Круто 🔥🔥👍👏

Класно танцює,що ж буде далі😍

Нам теж танець Ніки сподобався і нагадав кліп відомої співачки Sia, в якому станцювала знаменита юна танцівниця Медді Зіглер.

Раніше Сергій Жуков розповідав, що у всіх його дітей у житті так чи інакше присутня спорт. Так, старша Ніка кілька років професійно займалась художньою гімнастикою, а потім за порадою батьків спробувала займатися танцями і по-справжньому захопилася ними. Зараз по кілька годин на день вона займається з професійними хореографами і абсолютно щаслива.

© Instagram @burdregina

Читайте також:

  • Сталеве весілля: Сергій Жуков і Регіна Бурд відзначили 11-річчя у шлюбі
  • Дерево любові: Сергій Жуков розповів про чудовою сімейною традицією
  • Сергій Жуков розповів, чим захоплюються його діти
Фото на анонс: Instagram @burdregina