Танцюрист диско: Володимир Пресняков поділився забавним відео з участю 4-річного сина

510

51-річний Володимир Пресняков та 37-річна Наталія Подольська разом вже 14 років. Весілля вони зіграли 5 червня 2010 року, і рівно через 5 років на світ з’явився їхній довгоочікуваний син Артемій. Зіркова пара душі не чає в хлопчика і часто ділиться з шанувальниками кумедними відео і фото з ним.

Буквально днями Володимир опублікував відеоролик, на якому їх з дружиною син танцює за лаштунками, поки мама на сцені виконує свої пісні:

Схоже у нас на 1м місці танці…

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Oct 17, 2019 at 1:26pm PDT

Мабуть, почуття ритму у молодшого спадкоємця відомого музиканта в крові: сьогодні Пресняков знову поділився забавним відео з танцями сина. Хлопчик дуже експресивно рухається під музику, поки батьки його знімають на камеру.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Oct 28, 2019 at 5:04pm PDT

Прихильники залишилися в захваті від виступу зоряного сина і залишили безліч теплих коментарів:

Він же танцюрист 👏👏👏👏 класно музику відчуває!❤️

🔥🔥🔥👏 Запальні танці 👏🔥🔥🔥

Молодому!!!!🙌🙌🙌👏👍

Судячи з усього, хлопчик росте дуже спортивним: не так давно Подільська виклала в свій особистий блог відео, на яких син дуже вправно і швидко передвиется по рукоходу.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 31, 2019 at 3:53am PDT

Наталя дуже цінує сім’ю і часто про це говорить в інтерв’ю. Вона зізнається, що у всі складні моменти життя з нею поруч були саме родичі. Найважче випробування їй допомогли пройти сестра й чоловік. Подільська довгий час не могла завагітніти. Вона планувала народити дитину відразу після весілля, але не вийшло. Знадобилося майже п’ять років, щоб Артемій з’явився на світ. Іноді, зізнавалася вона, було настільки важко, що вона лягала на підлогу і ридала і задавалася питанням «За що?». Тоді Володимир знаходив для неї слова, щоб повернути їй віру в краще, а на зв’язку завжди була сестра Юліана.

Нещодавно у своєму блозі співачка виклала сімейний знімок. На ньому зображена вся велика родина Подільських і Преснякових. На камеру позує син Наталії і Володимира, сестра-близнючка Подільської – Юліана, їх мама – Ніна Анатоліївна, батьки Преснякова-молодшого, його син Микита з дружиною Оленою Краснової.

Наталья Подольская и семьяФото: Instagram @nataliapodolskaya

Читайте також:

  • Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом
  • Відео: син Наталії Подільської та Володимира Преснякова підкорює гірськолижні траси
  • Відео: Володимир Пресняков заспівав з молодшим сином забавну пісеньку
Фото на анонс: Instagram @presnyakovvladimir