Таргани, мурахи і клопи: тетяна васильєва розповіла про життя в квартирі в центрі москви

258

Тетяна васильєва багато років проживала в квартирі, розташованій в самому центрі москви на березі річки. Однак своє житло артистка аж ніяк не вважає елітним. Напередодні, 10 жовтня, актриса, яка стала гостей шоу «зірки зійшлися» на нтв, зізналася, що страждає від навали комах.

Васильєва стала все частіше помічати в квартирі тарганів, клопів і мурах. Комахи стали доставляти дискомфорт. Тоді тетяна звернулася управдому, який пояснив, що комахи могли прийти в квартиру з підвалу. Його відкрили лише недавно, коли в будинку почався капітальний ремонт.

» мене виселяють зі своєї ж квартири клопи, мурахи і таргани. Будинок знаходиться на березі москва-ріки. Я одного разу побачила, що мене всю покусали. Вся була в болячках. Вся чешусь. У будинку у мене почався капітальний ремонт. Відкрили підвал, який не відкривали багато років. Звідти пішов страшний сморід. Я живу на другому поверсі. Я пішла по квартирах. Всі кажуть, що у них немає клопів, проте у мене їх багато», — пояснила зірка.

Актриса запросила додому фахівців, який пообіцяли їй за 38 тисяч рублів обробити квартиру паром. Передбачалося, що це допоможе відлякати комах, але дива не сталося.

» прийшов молодий чоловік і сказав, що буде труїти їх парою. На наступний день я виходжу зі спальні: з — під раковини на кухні повзе темрява їх, мені досі погано», — пояснила знаменитість, яка продовжує боротися з напастю.

Також у знаменитості є квартира на таганці, куди вона переїхала з другим чоловіком. Однак і з цим житлом у актриси були проблеми. Раніше вона розповідала про те, як через прорив в стояку в її квартирі був страшний потоп.