«Тату, де ти?»: Поліна Гагаріна опублікувала зворушливе відео з донькою

1115

У Поліни Гагаріної двоє дітей: син Андрій, якого вона народила в першому шлюбі з Петром Кисловим, а також донька Мія від другого чоловіка, Дмитра Ісхакова. Якщо сина Поліна бере з собою навіть на зйомки, то маля намагається захистити від уваги преси. У своєму особистому блозі в соцмережах вона публікує лише фото і відео, де особа дівчинки закрита. Сьогодні вона поділилася одним з таких роликів.

Гагарина и Дмитрий ИсхаковФото: Instagram @gagara1987

В кадрі Мія стоїть на дитячому ліжечку і кличе Ісхакова: «Тато, дорогий, де ти?». Шанувальники не раз відзначали, що у дівчинки дуже приємний голос і вона може піти по стопах своєї мами.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 20, 2019 at 10:23по PDT

У своєму блозі співачка часто ділиться і лайфхаками по вихованню дітей. Так, вона розповіла, як зробити так, щоб малюки засипали без скандалів і істерик.

Отже берете іграшку (в нашому випадку це кішечка і єдиноріг) і починаєте грати з дитиною в гру хто довше пролежить з закритими очима. Починаєте рахувати! Сьогодні ми заснули за рекордні терміни, на рахунку 350! Вважаєте монотонно від особи плюшевих друзів!

Дочь Полины ГагаринойФото: Instagram @gagara1987

А ще зірка розповідала про феноменальні здібності дочки. Дівчинка почала рано говорити. В 1,5 року, за словами зіркової мами, вона вже висловлювалася пропозиціями. Ще Мія дивиться мультики англійською мовою і запам’ятовує слова.

Мія вбирає все, як губка. Думаю, справа в її генах. Димин тато, царство йому небесне, був перекладачем-синхроністом з французької, писав мовою вірші. Діміна молодша сестра Карина знає досконало чотири мови, Діма володіє німецькою та англійською. Ну і я зі своїми англійською та грецькою не підвела, — говорила Поліна в інтерв’ю виданню «7 днів».

Семья Гагариной ПолиныФото: Instagram @gagara1987

Здібностями володіє і син Гагаріної, Андрій. Він чудово грає на фортепіано і одного разу навіть акомпанував мамі під оплески стадіону.

Читайте також:

  • Відео: Поліна Гагаріна показала розвиваючі іграшки своєї дочки
  • Відео: Поліна Гагаріна тренується разом із 2-річною донькою
  • 2-річна донька Поліни Гагаріної придумала нове прізвисько мамі
Фото на анонс: Instagram @gagara1987