Тетяна Навка показала, як пройшло перше змагання 4-річної доньки

627

44-річна Тетяна Навка виховує зі своєї молодшої дочки, Надійки, якому в серпні виповниться 5 років, справжню чемпіонку. Зірка російського фігурного катання закінчила спортивну кар’єру в 2006 році, але лід не залишила. Вона виступає по всій країні з льодовими шоу, а також бере участь у ролі наставниці в популярній передачі «Льодовиковий період. Діти».

Днями олімпійська чемпіонка поділилася радістю: Надя вперше зайняла перше місце у змаганнях з фігурного катання.

Дочка Татьяны Навки выиграла свое первое соревнование© Instagram @tatiana_navka

А вчора зіркова матуся показала, як пройшов виступ юної фігуристки. Надія блискуче виступила під російську народну пісню і зірвала шквал оплесків.

Ось нарешті довгоочікуване відео нашого виступу!!! Не судіть строго, ми ще зовсім юні і початківці, але ми намагаємося!!! Чесно вам зізнаюся, що вийде з моєї малятка, я не знаю, але їй ще немає і п’яти років, а вона вже знає, що таке праця, що в житті все досягається лише старанням і подоланням! Я дуже їй пишаюся!!! Вона отримує від цього заняття задоволення, і це найголовніше! 🥰 Буде вона чемпіонкою чи ні, на все воля Божа, в будь-якому випадку нічого в цьому житті не буває просто так! – підписала відео зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Jun 23, 2019 at 5:34am PDT

Шанувальники прийшли в захват від виступу юної спортсменки і залишають вітання і щирі компліменти Надії і її знаменитої мами.

Браво Надійка! мамина розумниця і майбутня гордість Росії!

Розумниця, Надійка!! Удачі і успіхів тобі, у тебе все вийде!!

Мої вітання, Тетяна! Виховали гідну зміну і майбутню зірку спорту!

Свій захоплений коментар залишила близька подруга Тетяни, співачка Анна Семенович, яка не з чуток знає про важких тренуваннях і будні фігурного катання.

Ой не можу, міні Навка 😉😍 вона просто розумничка, – написала Анна.

Татьяна Навка с дочкой© Instagram @tatiana_navka

До речі, Надія захоплюється не лише фігурним катанням, але і плаває мало не з пелюшок. Навка з гордістю розповідає про дочку та її плани на майбутнє.

Надя з трьох років ходить в спортивну школу на плавання і гімнастику. Хочеться, щоб донька була еластичною, гнучкою. Отримати серйозну травму на таких тренуваннях практично неможливо, зате дитина зміцнює організм і звикає до роботи над собою. Поки їй все дуже подобається. Всі свої досягнення вона радісно демонструє будинку.Наша мета, щоб дочка була гармонійною і щасливою людиною, знайшла себе. Тому з малих років направляємо і всебічно розвиваємо. Надя каже: «Коли стану дорослою, буду виступати на сцені». Правда, поки не уточнює, на який, – з посмішкою розповідає про спадкоємиці Тетяна.

Татьяна Навка с дочками© Instagram @tatiana_navka

Нагадаємо, що у Тетяни Навки дві дочки, 19-річна Олександра від першого шлюбу з фігуристом Олександром Жуліним і 4-річна Надія, яка народилася від нинішнього чоловіка спортсменки, прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова. Зіркове подружжя вступили в офіційний шлюб у серпні 2015 року, а урочиста церемонія пройшла в курортному Сочі.

Дмитрий Песков и Татьяна Навка с дочкой Надей© Instagram @tatiana_navka
Татьяна Навка с дочкой Александрой© Instagram @tatiana_navka

Днями ще одна зіркова матуся, актриса Марія Кожевнікова, показала, як пройшли змагання з футболу її старшого сина 5-річного Івана. Зоряний спадкоємець не тільки був капітаном команди, але і отримав свій перший спортивний приз.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Jun 19, 2019 at 1:35am PDT

Читайте також:

  • Відео: Тетяна Навка дебютувала як співачка на концерті Жасмин
  • Син Євгена Плющенко став наймолодшим призером змагань з фігурного катання
  • Дочка Ірини Слуцької розповіла про те, що хоче стати великою фігуристкою
Фото на анонс: © прес-служба шоу Тетяни Навки, особистий блог зірки