Три покоління блондинок: Марія Машкова поділилася знімком з мамою і доньками

1114

Марія Машкова — успішна і талановита актриса, дочка відомих російських акторів Володимира Машкова і Олени Шевченко. 34-річна артистка та її чоловік Олександр Слободяник виховують двох дочок: старша Стефанія народилася в 2010 році, а молодша Олександра — 2012. Знаменита мама жартівливо кличе їх Фуфанида і Шнурок і з задоволенням ділиться в особистому блозі їх фотографіями та новинами про спадкоємицях. Незважаючи на щільний графік, весь вільний час актриса намагається проводити разом зі своїми дітьми.

© Instagram @masha_mashkova_official

Машкова часто викладає фотографії дочок в особистий блог, а сьогодні Марія поділилася рідкісним знімком, на якому зображені три покоління: вона зі своєю мамою і сестрою.

Мати, дочка, дочка і дочка 👩👩👧👧— підписала фото актриса.

© Instagram @masha_mashkova_official

Шанувальникам неймовірно сподобався теплий кадр, який виклала в свій особистий блог актриса, і вони написали під постом добрі слова всім жінкам сім’ї Машковых:

Милі 😍👍🏼

Як Ви приємно здивували цим чудовим фото.

Красиві ❤️❤️❤️

До речі, сьогодні ж фото зі своєю мамою виклала і Олена Шевченко, зворушливо підписавши знімок:

Найбільше батькам потрібна ніжність їх дітей. Я три рази батько, я знаю.

© Instagram @shevchenko9114

До речі, раніше в єдиному спільному інтерв’ю Марії та її знаменитого батька Володимир Машков зізнався, що він побоюється маленьких дітей і розповів кумедний сімейний випадок, коли вперше пішов на прогулянку новонародженою дочкою.

Маші був місяць. Я сказав: «Дайте дитини папі». Взяв її на руки і поніс гуляти. Маша спала. Хвилин через десять вона відкрила очі. Я тоді носив бороду, Маша побачила — і давай кричати. Я побіг з нею додому, і всі перехожі на мене оберталися. Ледве добрався до будинку.

© Instagram @vladimirmashkov.ru

До речі, зовсім недавно старшої дочки актриси виповнилося 9 років, з чим зоряна мама і привітала її у своєму особистому блозі:

З днем народження А. С. Пушкіна і Фани!!!! Заздрість моїх фарбованих блондинок подружок і мене з недавніх пір.😂дочка моя! Пам’ятай про кращих рухах своєї душі і світ буде біля твоїх ніг! І звичайно, танцюй… танцюй..

© Instagram @masha_mashkova_official

Не можна не помітити, що Олександра росте справжньою красунею – біляве волосся і небесного кольору очі. Це відзначили і численні шанувальники актриси, звернувши увагу на надзвичайна схожість мами з донькою.

Варто відзначити, що сестри Саша і Фаня дуже схожі один на одного. Не так давно щаслива матуся виклала в мережу знімок з обома дочками, забавно підписавши його:

DUCK FACE SELFIE🙈Фаня, старшенька, каже, що нині селфи роблять виключно з таким виразом облич🤷🏼♀️😜

Мария Машкова с дочками© Instagram @masha_mashkova_official

Нагадаємо, Марія розповідала журналістам, що малятка вже визначилися з вибором професії. Старша хоче стати актрисою, як і мама. А у молодшої інші плани:

Стефанія вже сказала про це. У них в школі раз на рік проходить день професії, коли діти одягаються в одяг тих людей, ким би вони хотіли стати. Старша визначилася з вибором і стала артисткою. А молодша ніби хоче стати піаністкою, продовжить татову династію, мабуть, щоб йому не прикро було.

Читайте також:

  • Марія Машкова поділилася забавним сімейним відео
  • Відео: як внучки Володимира Машкова вітали дідуся
  • В індійському сарі: Марія Машкова показала фото з весілля
Фото на анонс: © Instagram @masha_mashkova_official