Тусовка з братами і сестрою: Анастасія Шубская поділилася новим відео з однорічним сином

1226

Нещодавно в родині Анастасії Шубской та її чоловіка, титулованого хокеїста Олександра Овечкіна, сталися дві важливі події – день народження синочка і його хрестини. В честь свята Шубская нарешті розсекретила обличчя маленького Сергійка, ніж привела в захват численних шанувальників знаменитої родини.

Читайте також:Мамина копія: Анастасія Шубская вперше показала обличчя сина після хрестин

А нещодавно щаслива матуся разом з Сергієм вирушила в дитячий салон, щоб малюкові зробили його першу стрижку.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, зовсім недавно знімок з Сергієм опублікувала і старша сестра дівчини. Марія Нахапетова показала своїх улюблених хлопчиків: синів (Кирила, Мирона) з племінником. Родзинкою фото є те, що дітвора одягнена в одному стилі: білі сорочки, темні шорти. Кузени Сергія позують і в схожій взуття, а крихітка – босоніж.

© Instagram @mashanahapetova

А сьогодні дружина Олександра Овечкіна поділилася милим відео: на ньому маленький Сергійко грає зі своїми двоюрідними братами і сестрою Поліною. Судячи з усього, дітлахи дуже дружні і люблять проводити час разом.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 25, 2019 at 4:22am PDT

Кілька днів тому, 18 серпня, спадкоємцю відомого хокеїста виповнився один рочок. Торжество було оформлено в біло-блакитний стилістиці.

Зал прикрашали фігурки мультиплікаційного малюка Боса-молокососа. Ростова фігура героя розважала гостей. Його зображення створили і на святковому триярусному торті. На першому кондитери зобразили і батьків іменинника. Малюка веселили дресировані тварини: свої номери демонстрували собачки, лами, маленькі свинки і морський котик.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:14pm PDT

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія розповіла цікаву історію про те, як коханий зробив їй пропозицію.

Це було саме пропозицію, все як треба. До речі, це дуже кумедна історія. Я була в душі, і раптом Саша мені стукає в двері. Я кричу: «Я в душі!» а він продовжує стукати. Тут я, звичайно, зла, в милі, загорнута в рушник, виходжу. А Саша стоїть на одному коліні з кільцем. Це було дуже несподівано.

Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya