Фамільні риси: Анастасія Решетова розповіла, на кого більше схожий син

1105

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, нещодавно стали батьками сина, якого назвали Ратмир.

Зараз Анастасія продовжує ділитися новинами з шанувальниками і розповідати про те, як проходять будні. Нещодавно вона виклала фото зі своїм спадкоємцем і поділилася думками з приводу материнства, а також розповіла, як відчуває себе в новому статусі – матусі:

Чи є життя після пологів? Так, однозначно. І вона схожа на сон, в прямому сенсі слова))) Цілодобова розважальна програма «погодувати-поміняти підгузник» не дає розслабитися 🤪Через тиждень у новому статусі мами я трохи прийшла до тями і почала помічати своє відображення в дзеркалі. Не можу сказати, що воно мене радує, але те, що я про нього згадала — вже добре. Ще в вагітність я налаштовувалася на те, що максимально буду намагатися все робити сама і поки не здаю позицій. Але часом мені здається, що моя нервова система змінилася з точністю на навпаки порівняно з періодом вагітності бо, незважаючи на втому, я не завжди можу заснути, навіть, коли є така можливість. Як тільки голова торкається подушки і я починаю занурюватися в сон, мені починає здаватися, що малюк плаче, чи дихає не так, як до цього 😅🤦🏾♀️ Зараз я розумію як важлива підтримка і допомога у родині, коли мене підбадьорюють, дають поради, допомагають і обіцяють, що скоро все налагодиться і стане легше. Хтось сказав, що в середньому «період зомбі» триває кілька місяців, а потім звикаєш)) найголовніше, що я зараз максимально занурена в процес турботи про синочка і це важливіше всіх інших незручностей 🙏🏽

А днями молода матуся вирішила розповісти шанувальникам про свій режим, зазначивши, що синочок навіть дає їй поспати повноцінні 7 годин:

Ще коли була в положенні з характерною недовірливістю для дівчат в цей період , я була впевнена що після пологів мені не уникнути так званого «baby blues» — синдрому сумною мами 🤪 Було щось схоже в перший день після виписки, але ця нудьга була зовсім недовгою. Синові вже два тижні і всі ці дні я поринаю в процес материнства з головою і величезним задоволенням. Чого варті лише ті моменти, коли малюк притискається до маминих грудей, розглядає тебе , намагаючись посміхнутися або просто коли сидиш і вдивляєшся в кожен миллиметрик своєї дитини, розчулюючись і не вірячи що він у тебе такий класний)))) Да, буває він не хоче засинати вночі, але в основному все-таки спить і навіть може проспати без молочка від 5 до 7 годин. Погодьтеся, для немовляти це дуже пристойний перерву)) Ну і для мене відмінний шанс отримати якомога більше годин дорогоцінного непрерванного сну)

Думаю, що нам потрібно кілька тижнів ( може й місяців 🤷🏽♀️) і я повноцінно настрою всі наші процеси , а синочок більш менш збудує собі свій режим. Адже немає нічого зручніше ніж режимні дітки )))

Фото: Instagram @simona280

А вчора молода матуся вирішила відповісти на запитання шанувальників у своєму особистому блозі. Вона зізналася, що син схожий на них з Тимуром, але все ж більше – на тата. Анастасія також зазначила, що, незважаючи на часті перельоти і відрядження, Тіматі – дуже хороший батько.

Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, нещодавно Анастасія розповіла, що у малюка вже з’явився пігмент — очі у нього явно будуть карими, як у тата.

Так як у більшості немовлят перші тижні або навіть місяці життя очі зазвичай сіро-блакитного кольору, у мене була надія на те, що очі у сина будуть мамині)) Але буквально на днях почав проявлятися істинний карий пігмент) Так що ми брюнетами з блакитними очима вже точно не будемо, адже карий або чорний колір очей як правило доминантны)) А взагалі, розподіл генів — дивовижне явище.. Так цікаво буде спостерігати як в Ратмире будуть проглядатися наші риси. Відчуваю, що суперечок на тему схожості нам точно не уникнути 😁 Розкажіть про цікаві випадки розподілу генетичних особливостей у ваших діток? Чи бувало таке що в обох батьків з чорними волоссям народжувалися блондини, наприклад?)

Instagram @volkonskaya.reshetova

Вчора Решетова розповіла шанувальникам, що у малюка бувають коліки: в такому випадку вона укладає Ратміра на животик, щоб полегшити роботу ШКТ.

Instagram @volkonskaya.reshetova
Instagram @volkonskaya.reshetova

Варто відзначити, що тепер Анастасія регулярно публікує у своєму особистому блозі фото і відео з малюком, розповідає про те, як вона відновлюється після пологів і про те, як проходять будні молодої матусі. Нещодавно вона показала дуже смішне і зворушливе відео, в якому продемонструвала, як малюк Ратмір спить, затишно розташувавшись на одному з її трьох котів, яких вона завела під час вагітності.

У кожного своя атмосфера в будинку 😆👼🏽🙆🏽♀️🙆🏾♂️🐱🐱🐱 Кототерапия 24/7, — підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on Nov 8, 2019 at 4:05am PST

Раніше Решетова пояснила, чому під час вагітності вирішила завести відразу кілька домашніх вихованців:

Незважаючи на те, що будь-вихованець завдає чимало додаткового клопоту, я все одно ні краплі не шкодую про те, що ми завели кота…Точніше вже трьох котів😂 До вагітності я мало часу проводила вдома і майже не замислювалася про домашніх тварин, хоча кішок обожнювала все життя, у т. ч. великих і диких. Але після того як я дізналася , що стану мамою, все змінилося. Я почала відчувати, що хочеться піклуватися про кого -небудь і пожвавити атмосферу в домі. Скільки ж приємних емоцій всім приніс наш бенгал Джамал, а слідом за ним тепер і інші хлопці. Один породи Чаузи ф1 , інший Каракет ф2. Ось вони будуть дійсно великими і по поведінці і інтелекту нагадають собак, але з котячою грацією і ласкою )

Instagram @volkonskaya.reshetova

Природно, ними потрібно займатися щоб виросли міцними і вихованими котами. Є дуже багато нюансів, але якщо робиш це з любов’ю, то все вийде! Найважче , це адаптація вихованця на новому місці і знайомство з іншим котом)) Це цілий цирк 😭😅 І я , звичайно ж, в курсі про те , що для людини є невисокий ризик підхопити ряд інфекцій від кішок. Тому, в будинку дотримується строга гігієна, а всі котики двічі перевірені на всі інфекції і захворювання. Ну і я сама кожен місяць здаю аналізи для власного спокою поки перебуваю в положенні. Про те , що коти можуть стати для дитини алергеном, я теж не турбуюся. Адже, по ідеї навпаки — якщо людина з самого народження знаходиться в середовищі з тваринами, то йде звикання і організм виробляє імунітет до алергену. Тим більше , котики можуть стати відмінними друзями для дитини в майбутньому. Ось і розповіла небагато, як і просили))) Знайте, що Джамал , Хусейн Салем дуже класні пацани 🤪🐱

Читайте також:

  • Анастасія Решетова розповіла, як відновлює фігуру після пологів
  • Мамин або татів? Анастасія Решетова розповіла про колір очей новонародженого сина
  • Бебі блюз і новий режим дня: Анастасія Решетова розповіла, як бути мамою новонародженого
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova