Фаянсовий річниця: дружина Ігоря Ніколаєва поділилася знімком з дня весілля

1349

37-річна Юлія Проскурякова і 59-річний Ігор Ніколаєв сьогодні відзначають прекрасне подія – 9 років у шлюбі. Зіркова пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку, якої в наступному місяці виповниться 4 роки. Зіркові батьки регулярно діляться новинами з шанувальниками. А сьогодні Юлія вирішила привітати чоловіка в особистому блозі опублікувала весільний знімок.

З річницею нас!!! – підписала фото співачка.

© Instagram @uliaveronika

Щасливий чоловік також опублікував зворушливі кадри у себе на сторінці, супроводивши їх не менш зворушливим визнанням в любові:

9 років тому, 23 вересня 2010 року, у Тверському Загсі р. Москви, під акомпанемент мого друга Ігоря Крутого (блискуче виконання маршу Мендельсона на загсовском піаніно 🎹😂💥) ми стали чоловіком і дружиною!

Моя Юлечка, люблю тебе❤️, спасибі за Вероніку, спасибі за любов, дякую за цікаве спільне плавання по життю!❤️З тобою не засумуєш!😘Нехай всі твої творчі плани і мрії реалізуються! Щастя тобі! Щастя нашої великої сім’ї!Ну а Весілля відбулося 25-го! Тому про це — післязавтра!)

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 23, 2019 at 12:22am PDT

Варто відзначити, що історія знайомства цієї пари схожа на казку: вони познайомилися в 2005 році в Єкатеринбурзі. На той момент Проскуряковою було 23 роки, і на той момент вона вже встигла попрацювати в нотаріальній конторі, однак Юлія мріяла про сцену і хотіла стати співачкою. Одного разу за компанію з подругою Юля вирушила на сольний концерт Миколаєва. Їй так сподобався виступ співака, що вона вирішила дочекатися його у гримерки і запропонувала влаштувати їй прослуховування.

А він не відмовився – запропонував заспівати що-небудь прямо там, на сходах. Її манера виконання Миколаєву сподобалася, і він залишив їй телефон свого помічника. Минуло півроку, перш ніж Проскурякова зважилася на дзвінок. До того моменту вона вже перебралася до Москви і пробувала себе в різних вокальних конкурсах, але удача їй не посміхалася. Юля набрала номер помічника Ігоря Ніколаєва, зв’язалася з співаком, а потім у них трапився роман.

Вперше співак представив Юлію публіці в 2008 році на конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі. У 2010 році пара вирішила зареєструвати свої відносини, а 23 вересня вони розписалися в Тверському загсі. Торжество пройшло в колі друзів. Варто відзначити, що Юлія легко влилася в життя Миколаєва і змогла привернути до себе його друзів.

Игорь Николаев и Юлия Проскурякова с Аллой Пугачевой© Instagram @uliaveronika

До речі, зоряна спадкоємиця – Ніка – зростає різнобічної та творчої дівчинкою. Вона обожнює музикувати разом зі знаменитим батьком. Цього літа, під час відпочинку в Юрмалі вона навіть вигадала разом з ним пісню. Юлія не змогла не поділитися в особистому блозі чудовим відео, де тато і дочка виконують її разом.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Jun 23, 2019 at 12:33am PDT

А в ці вихідні дружина Миколаєва опублікувала в особистому блозі відео, на якому Ніка завзято грає на губній гармошці.

Принцеса Ильяна-Вероніка та її губна гармошка! Композиція «На сон грядущий» — імпровізація, — кумедно підписала ролик Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Sep 21, 2019 at 12:01pm PDT

Нагадаємо, що Вероніка – не єдина дочка Ігоря Ніколаєва. Вперше музикант став батьком, коли йому було 18 років. Дочку Юлію йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. До речі, незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли дівчинка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jan 19, 2019 at 8:25am PST

Читайте також:

  • 8 років разом: Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова відзначили макову весілля
  • Юлія Проскурякова зважилася на другу дитину
  • Бабуся з дідусем на підхваті: Юлія Проскурякова опублікувала ніжне фото з батьками та донькою
Фото на анонс: Instagram @uliaveronika, @_star_news_inst