Хлопці без комплексів: Сергій Лазарєв з сином влаштували запальні танці в Майамі

1056

36-річний Сергій Лазарєв разом з сином Микитою днями вирушили у відпустку в Маямі і, судячи з кадрів, в особистому блозі співака, чудово проводять час разом. Лазарєв вже показав, як сходив з Микитою в зоопарк. Зоряний спадкоємець залишився в захваті від левів, ведмедів і носорогів, а ще годував з рук жирафа і сфотографувався поряд з верблюдом.

Більш детально:Носоріг і носоренок: Сергій Лазарєв з сином записали видеоэкскурсию по зоопарку в Майамі

Сергей Лазарев с сыном© Instagram @lazarevsergey

А в ці вихідні знаменитий батько поділився веселим відеороликом, на якому він разом з Микитою танцює прямо посеред вулиці.

Ми хлопці без комплексів!!!))) тепер ми виступаємо тільки в парі!)))) нас хлібом не годуй, дай потанцювати… – підписав відео Сергій.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jul 5, 2019 at 10:09pm PDT

Шанувальники прийшли в захват від запального виступу і дякують улюбленого співака за заряд відмінного настрою, а також залишають теплі побажання йому і Микиті.

Дивлячись на вас мимоволі посміхаєшся. Щастя вам нескінченного, Лазарєви

Позитивні , спасибі за настрій з ранку! паліть хлопчики!

Чекаємо, коли Микита Сергійович вийде на одну сцену з Вами!

Сергей Лазарев с сыном на отдыхе© Instagram @lazarevsergey

До речі, зоряний батько, незважаючи на завантажений графік, намагається якомога більше часу провести з спадкоємцем, тому часто влаштовують імпровізовані канікули. Наприклад, у січні вони насолоджувалися сімейним відпочинком в Дубаї і також розважали рідкісних курортних перехожих веселим танцем.

Сергей Лазарев с сыном на отдухе в Дубае© Instagram @lazarevsergey

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jan 23, 2019 at 8:53am PST

Нагадаємо, що Сергій майже 2 роки приховував від громадськості інформацію, що у нього є син. Секрет відкрився лише в 2016 році: Лазарєв сам вважав за краще розповісти про це, однак досі приховує маму маленького Микити.

В одному з інтерв’ю співак розповів про те, чому так довго приховував сина і зізнався, що намагався захистити малюка від негативу і настирливої уваги преси та прихильників, хоча йому було дуже важко тримати це в таємниці.

Для мене все було вперше: я тільки дізнавався, що таке бути батьком, буквально навчався їм бути, тому мені не хотілося витрачати свій час на негатив. Тільки зміцнівши, усвідомивши, що я хороший батько, коли підріс мій син, я був готовий показати його всім.

Читайте також:

  • Відео: Сергій Лазарєв показав синові колекцію своїх музичних нагород
  • Сергій Лазарєв вперше показав відео з сином в ранньому віці
  • Весь в тата: 5-річний син Сергія Лазарєва заспівав веселу пісеньку
Фото на анонс: © Instagram @lazarevsergey