Який великий: Сергій Безруков поділився новим фото з 8-місячним сином

732

45-річний Сергій Безруков – не тільки талановитий актор і співак, але і щасливий чоловік і турботливий батько. Нагадаємо, що навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісона і вже влітку того ж року на світ з’явилася донька актора Машенька. Восени 2018-го Анна подарувала чоловікові сина, якого назвали Степаном на честь прадіда Безрукова.

Нещодавно актор поділився милим кадром з підрослими донькою, яка із задоволенням купається в морі і насолоджується канікулами.

Маша і море!!!!!!! – підписав знімок Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Захоплені шанувальники залишили добрі побажання сім’ї улюбленого актора і зазначили, що Маша з віком все більше схожа на знаменитого тата.

Коли твоя дитина щасливий -ти щасливий подвійно! Яка гарна у Вас донечка-така світла дівчинка!!! Відмінного відпочинку Вам — яскравого сонечка і приємного проведення часу разом з улюбленою родиною!!!!

Батькова дочка! Копія татка! Здоров’я, щастя і кохання вашій родині!!!

Яка дівчинка! Ясноока! Татова копія! Наймиліша русалочка в світі!)

На кого схожий молодший нащадок відомої пари, поки невідомо, але вже видно, як сильно Стьопа підріс: сьогодні Сергій опублікував знімок сина зі спини, чим дуже порадував шанувальників.

© Instagram @s_bezrukov

Читачі особистого блогу артиста не змогли пройти повз такого чудового кадру і залишили безліч коментарів зірковому батькові:

Дивлюся — безтурботні ноги відпочиваючого Сергія 😂👍 Стьопа задумався, дивлячись у далечінь! 👍🥰 Чоловіки відпочивають!!! 👍👍👍🌹❤️

Степан вже такий взлослый 😍 можна вже називати Степан Сергійович

Стьопа в черевичках. Вже починає ходити? ❤️❤️❤️

Відомо, що обох своїх дітей відомий артист з раннього дитинства привчає до мистецтва, наприклад, бере з собою на репетиції в театр. І, як зазначає Безруков, його молодшому синові дуже подобається дивитися за роботою акторів.

Привчаємо до театру і зовсім маленьких! Стьопі подобається! У нас в Губернському чудовий дитячий репертуар… – прокоментував один з фото з сином Сергій.

А нещодавно у своєму блозі Безруков поділився з передплатниками милим відео, на якому він відкриває синові світ музики. Разом зі Степаном Сергій сидить за фортепіано і пробує відтворити мелодію.

Ранкова імпровізація)))) Ні дня без творчості!!!! Всім доброї тижня!) Добра і КОХАННЯ!!!!!! – з ніжністю підписав ролик актор.

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Безруков (@s_bezrukov) on Apr 28, 2019 at 11:59pm PDT

Нагадаємо, що Сергій Безруков, Анна Матісона почали зустрічатися в 2015 році. Майбутні подружжя зблизилися на зйомках фільму «Чумацький шлях», де актор виконував головну роль.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: особистий блог зірки