Ігор Крутой показав школу 4-річної внучки

1532

Ігор Крутой обожнює своїх жінок: дружину, дочок і онуках. Його блог заповнений знімками великої родини. Нещодавно, наприклад, у себе на сторінці щасливий дідусь опублікував відео, на якому зображена його внучка Демі Роуз. Малятко, схоже, лише вийшла з ванної: вона загорнута в рушник і виконує пенсю Besame, besame mucho. Правда, розгадати з перших двох нот композицію в цьому варіанті вкрай складно, але дівчинка явно відчуває себе зіркою.

Скоро будемо відзначати 2-х річчя творчої діяльності Демі, її сольна кар’єра починалася приблизно так… — підписав відео Ігор Крутий.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Крутой (@igorkrutoy65) on Sep 20, 2019 at 10:49pm PDT

Нещодавно Ігор Якович розповів про своїх спадкоємців. Його старшому синові в цьому році виповниться 38 років, і, незважаючи на те, що він вже сам батько, Микола часто звертається до свого за порадою і намагається якомога більше часу проводити з ним. Вікторія присвячує себе бізнесу і виховання дівчинки і теж намагається частіше бачитися з батьками. Молодша, Олександра, за словами її батька, пішла характером в нього. Ігор Якович мріяв, щоб вона присвятила себе музиці, проте зоряна спадкоємиця поки не хоче продовжувати сімейну традицію.

Игорь Крутой с женой, дочками и внучкой© Instagram @igorkrutoy65

У нас в сім’ї — бабине царство. Крім двох дочок, у мене три внучки. Старшій, Христині, вже дев’ять, вона навчається в Монако. Середньої, Демі, три з половиною, вона живе на дві країни — Америку і Росію. Молодшій, Маргариті, буде три, вона живе в Москві. Це, звичайно, дуже зворушливо спостерігати, як росте нове покоління твоєї родини. Я сподіваюся, що вони отримають гарні професії і, найголовніше, виростуть добрими та достойними людьми.

А сьогодні щасливий дідусь показав підготовчу школу в Нью-Йорку, в якій навчається його середня онука. Перед тим, як зайти туди, малятко просить дідуся купити їй подарунок. Ну як встояти перед таким проханням!

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Крутой (@igorkrutoy65) on Oct 22, 2019 at 10:39pm PDT

Шанувальники не змогли встояти перед чарівністю малятка:

Чудовий дитина. Ідеальний Слух 😂😂😂. Співає. А ви ще сумнівалися підписувати контракт.♥️♥️♥️♥️♥️

👏👏👏 дитина дуже любить подарунки!!! Потрібно обов’язково порадувати онуку! Вона заслужила!!!

Маленька принцеса ♥️

Нагадаємо, мама Демі, Вікторія, і її обранець Давид Беркович узаконили свої стосунки в 2014 році. Весілля відбулося на мальовничому Лазурному березі. Рік потому Вікторія вперше стала мамою в одній з елітних клінік Нью-Йорка.

Игорь Крутой с внучкойФото: Instagram @igorkrutoy65

Ольга та Ігор Крутой перебувають у шлюбі 24 роки. Композитор познайомився з майбутньою дружиною в США, де у неї була вже влаштована щасливе життя. Ігор Крутой вчинив мудро, він не став вимагати від дружини, щоб вона переїхала в Москву. Замість цього пара прийняла рішення жити на дві країни. Зараз вони більшу частину часу проводять разом, так як розлуки даються обом непросто. Ольга займається парфумерним бізнесом і може собі дозволити час від часу відлітати слідом за чоловіком, залишаючи «господарство» на колег.

Игорь Крутой с женой Ольгой© Instagram @igorkrutoy65

Читайте також:

  • Мої музи: Ігор Крутой показав рідкісний кадр з онуками
  • Дуже мило: Вікторія Крута показала фото доньки із зоряним дідусем
  • Найкращі побажання: Ігор Крутой з дружиною та онукою зворушливо привітали старшу дочку
Фото на анонс: Instagram @igorkrutoy65