Через пять поколінь: тепер зрозуміло, на кого стають схожі діти Кейт Міддлтон

1472

Нові фотографії своїх старших дітей 6-річного принца Джорджа і 4-річної принцеси Шарлотти, Кембриджі опублікували у зв’язку з початком нового навчального року. Завзяті спадкоємці майбутнього короля помітно виросли за літні канікули.

Вже зараз можна судити про те, як, швидше за все, буде виглядати принц Джордж у дорослому віці. Він переріс свої пухкі щічки і тепер виглядає типовим представником королівської династії Віндзор.

Читайте також:Статус зобов’язує: 20 правил, які доводиться дотримуватися юному принцу Джорджу

А єдина донька Кембриджів, незважаючи на свій юний вік, вже демонструє фірмовий погляд, що дістався їй від титулованої родички. І це зовсім не королева Єлизавета II.

Мова про бабусю нинішньої глави британської монархії – Марії Текской, дружині короля Георга V. Спадкоємцям Кембриджів вона доводиться прапрапрабабушкой.

Дети принца Уильяма похожи на его прапрабабушку© Instagram @kensingtonroyal, @erik_thackrey98

Як відзначають деякі історії, характер у королеви був непростий. Частіше вона демонструвала велич, що наводило на думку про її зарозумілості і холоді. Є думка, що королева Єлизавета II багато в чому схожа на свою бабусю. Цікаво, виявляться риси характеру Марії Текской у її нащадках через стільки поколінь?

А от зовні юні Кембриджі вже на неї схожі. У принцеси Шарлотти її погляд. Принц Джордж успадкував від прапрапрабабушки фамільні риси обличчя: форму носа і очей, погляд, але вже більш пронизливий. І це подібність відбулося через п’ять поколінь!..

Зазначимо, що первісток Кейт Міддлтон неймовірно схожий і на свого прапрадіда – короля Георга VI, сина Марії Текской. Втім, на батька нинішньої королеви схожий і тато хлопчика – принц Вільям той самий овал обличчя, високий лоб, форма носа і брів.

© Instagram @thewindsorsfamily

Можливо, риси обличчя однієї з найвідоміших британських королев передаються по чоловічій лінії Віндзорів?

© Instagram @dukenduchessfan

А у вашій родині є історія про те, як схожість передавалося через кілька поколінь?

Фото на анонс: Instagram @kensingtonroyal, people.com