Через 2 місяці після пологів: Каріна Разумовська вийшла з декрету

542

36-річна Каріна Разумовська вперше стала мамою в серпні цього року. У них з чоловіком, бізнесменом Єгором Бурдиным народився син, якого назвали Платоном. Найдивовижніше, що про вагітність не підозрював ніхто з шанувальників артистки – зіркова матуся ретельно приховувала свій цікавий стан і скасувала режим секретності лише коли первісток з’явився на світ.

Читайте також:Нас тепер троє: Каріна Разумовська розповіла про народження первістка

Зараз Карина все частіше ділиться сімейними кадрами та новинами про сина. Наприклад, в минулі вихідні вона поділилася чудовим осіннім знімком, зробленим під час прогулянки з Платоном. У середині вересня актриса показала в особистому блозі забавну іменну футболку, яку дитині подарували її колеги.

© Instagram @karina_razum

Читайте також:Прекрасний час: Каріна Разумовська показала прогулянку з 2-місячним сином

А в цю п’ятницю стало відомо, що зіркова мама вийшла з декрету і зіграла свій перший після пологів спектакль.

© Instagram @karina_razum

Перший «постдекретный» спектакль відіграний. Дякуємо колегам за підтримку і глядачам за прийом), – написала вона.

Шанувальники захоплюються улюбленою актрисою і відзначають, що вона відмінно виглядає, а також цікавляться, як Платон поставився до відсутності поруч мами.

Як синок? Не дуже скучав? З поверненням в рідний театр! УРА!,

Карина,Ви — шикарні! Спасибі велике!,

Кариночка, Ви молодчинка,прекрасна, як завжди !!! яскравих ролей !!!,

Мила, ніжна… дай бог здоров’я! Щастя! Всіх благ!! І нових ролей!!!!

До речі, Карина з радістю вступила в діалог з шанувальниками і розповіла, що син її відсутності вів себе добре, а також подякувала за компліменти та слова підтримки.

Нагадаємо, що Карина Разумовська таємно вийшла заміж за свого обранця влітку минулого року. За словами актриси, все сталося спонтанно і романтично. Вони з Єгором гуляли по рідному Петербургу і випадково потрапили в ЗАГС. Зіркова пара вирішила, що це знак, і подала документи. В призначений термін наречений і наречена прийшли на церемонію в зручних джинсах, білих футболках і шкіряних куртках. Рідним і друзям молодята повідомили радісну новину вже по факту.

Ми разом з 15 років. Наш перший поцілунок стався на сходах школи. А потім ми з Єгором розлучилися. Нас розвів театральний інститут, де я проводила 24 години на добу. У кожного почалася своя життя. Я вийшла заміж за іншу людину, Єгор одружився… Нічого хорошого з цього не вийшло. З чоловіком я через кілька років розлучилася. Єгор розлучився. І тепер ми знову разом з Єгором. – розповіла вона в торішньому інтерв’ю тижневику «7 днів».

© Instagram @karina_razum

Читайте також:Гірко! Найгучніші і несподівані весілля 2018 року

До речі, в одному з інтерв’ю, яке актриса дала кілька років тому, вона зізнавалася, що хоче кількох дітей:

Хочеться вірити, що я буду затребуваною актрисою. Слава Богу, зараз з’являється все більше сценаріїв, головні герої яких — зрілі люди. Сподіваюся, я як і раніше буду служити в БДТ, грати цікаві різнопланові ролі. Хочу, щоб батьки були живі-здорові і допомагали мені з моїми майбутніми дітьми. Сподіваюся, за наступні десять років я багато встигну.

Фото на анонс: © Instagram @karina_razum