Чорна леді: Глафіра Тарханова здивувала шанувальників фантазійним чином

1039

35-річна Глафіра Тарханова – одна із самих чарівних актрис вітчизняного кіно. Вона встигає багато зніматися в кіно, грати в театрі, вести особистий блог і виховувати чотирьох синів. 11-річний Коренів, 8-річний Єрмолай, 6-річний Гордій і маленький Никифор, якому у вересні виповниться 2 роки, з’явилися на світ в шлюбі Глафіри і актора Олексія Фаддеева.

Дети Глафиры Тархановой© Instagram @glafiratarhanova

Зіркове подружжя воліють приховувати подробиці особистого життя, тому в блозі Тарханової практично немає сімейних кадрів. Не так давно актриса зізналася, що вперше вмовила чоловіка на спільну фотосесію і поділилася теплим кадром з ним, а от фотографії синів ще жодного разу не з’явилися в її соцмережах.

Глафира Тарханова с мужем© Instagram @glafiratarhanova

В особистому блозі знаменитість воліє ділиться кадрами модних фотосесій і фотографіями зі знімальних майданчиків. Як справжня актриса, Тарханова обожнює змінювати образи й іноді по-справжньому шокує своїх шанувальників.

Наприклад, у травні Глафіра продемонструвала кадр на якому вона з ультра-короткою стрижкою і спровокувала бурхливі обговорення фанатів, які звикли до шикарним довгим волоссям актриси.

Глафира Тарханова отрезала косу?© Instagram @yanushaphotographer

Більшість з них прийшли до висновку, що знаменитість пожартувала або уклала волосся таким чином, що здається, ніби вона підстриглася. А на наступний день актриса зізналася, що звичайно, не розлучалася зі своїми волоссям, а лише провела експеримент.

Думки про зміну іміджу мене відвідують часто (дякую, всім хто мене в цьому підтримав), але мамина фраза не виходить з голови. Вона, на мій погляд не педогогична, але для мене виявилася дієвою, кинута в дитинстві, щоб уберегти дочку від ранніх божевільних підліткових експериментів, до цих пір працює!!! Мамусю, я тебе люблюВнутренне я готова до змін, але поки я колишня, з звичними довгим волоссям, – розповіла вона.

Глафира Тарханова© Instagram @glafiratarhanova

В цю суботу Глафіра знову приємно здивувала численних шанувальників, показавши кадри неймовірною фотосесії. На них акторка з’явилася в образі казкової чарівниці верхи на гнедом коні. І вбрання вона вибрала відповідни – ажурне чорне плаття-амазонка в підлогу, оперезане чорним шкіряним ременем. Чарівний образ в чорному доповнили довгі рукавички і крислатий капелюх з вуаллю.

Хочеться казки, чарівництва і загадковою таємничості…У вас таке буває?! Що б ви сказали, зустрівши ТАКУ незнайомку на прогулянці??? – запитала у передплатників свого блогу Тарханова.

Глафира Тарханова в образе черной вдовы

Захоплені шанувальники поспішають залишити улюблену акторку щирі компліменти, а також порівнюють її образ з булгаковської Маргаритою і злою чарівницею з дитячої казки.

Добрий день Глаша! Я б помилувалася на таку красу і побажала всього найкращого) все-таки ви неймовірна красуня!

Фотографії — бомба! шикарно просто! Ви сама чарівність, Глафіра!

Впізнаваний образ) Маргарита, де ж той майстер?

У коментарі також завітав друг і колега Глафіри, актор Стас Бондаренко.

ПРОСТО НЕМАЄ СЛІВ. 🔥🔥🔥🔥, – написав він.

До речі, у торішньому інтерв’ю актриса відкрила секрет підтягнутою фігури і зізналася, що не займається спортом.

Живу в такому шаленому графіку, що об’їдатися просто немає часу. До того ж акторська професія відмінно організовує, доводиться відповідати, адже ти хочеш подобатися собі зі сцени та екрану.

Додамо сюди той факт, що я кілька років годувала грудьми, і ось він – секрет підтягнутою фігури. Звикла харчуватися здоровою їжею, щоб дитині надходило з молоком тільки все саме корисне.

А от спортом займатися, на жаль, практично не встигаю — не вистачає часу. Навіть коли не працюю, не можу відправитися на тренування: потрібно виконувати обов’язки мами. Але якщо раптом випадає рідкісний шанс, коли надана самій собі, з задоволенням бігаю в розташованому неподалік від будинку Нескучне саду.

Читайте також:

  • Глафіра Тарханова розповіла, чому в синів такі рідкісні імена
  • Б’юті-урок: Глафіра Тарханова показала відео, як робить макіяж і зачіску
  • Все в ажурі: Глафіра Тарханова поділилася зворушливою фотосесією із сестрою
Фото на анонс: особистий блог зірки