Чорнична вагітність: Оскар Кучера розповів, де народиться його пята дитина

731

44-річний Оскар Кучера — не тільки відомий актор і телеведучий, але і щасливий чоловік і батько чотирьох дітей, а в березні стало відомо, що на підході п’ятий малюк. Нагадаємо, що у зоряного батька є син від першого шлюбу — Олександр. На нинішній дружині Юлії артист одружений вже 12 років і разом вони виховують синів Данила і Олександра та дочку Алісію.

Читайте також:12 років шлюбу: Оскар Кучера зворушливо привітав дружину

Кучера не приховує своїх спадкоємців і часто ділиться в особистому блозі сімейними кадрами і відеороликами, проте цікаве становище дружини він вважав за краще не афішувати і розкрив таємницю зовсім недавно. Також Оскар і Юлія поки тримають в секреті стать майбутнього малюка. З фотографій в соцмережах зрозуміло, що дружина артиста перебуває на останніх термінах вагітності і малюк з’явиться на світ найближчим часом.

© Instagram @oskarkuchera

Днями багатодітний батько дав інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit і поділився подробицями майбутніх пологів, а також розповів про плани на майбутнє.

За словами Оскара, ставати батьком в п’ятий раз він зовсім не планував, і коли дізнався радісну новину, був приємно шокований. Телеведучий зізнається, що народжувати вони з Юлією вирішили не в Росії, проте залишає в таємниці, де саме це станеться.

Нам хотілося поєднати приємне з корисним. Щоб інші діти не залишилися на все літо в Москві і добре відпочили. Щоправда, куди саме ми їдемо — не розповідаємо, але можу сказати, що це буде тепла країна.

Читайте також:Напередодні пологів: дружина Оскара Кучери поділилася сонячними фото з дітьми з Америки

Знаменитий батько зі сміхом зізнається, що з кожним новим дитиною він простіше ставиться до питань виховання і навіть цитує кумедну жарт на цю тему.

Є такий жарт, мовляв, коли у тебе перший дитина, ти кипятишь соску, коли другий — дивишся, щоб він не їв з миски кота, а з третім — якщо дитина їсть з миски кота, це проблеми кота. От у нас так само…

© Instagram @juliakuchera
© Instagram @oskarkuchera

Також Оскар розповів про «вагітних» примхи своєї дружини. Виявилося, що харчові звички його дружини особливо не змінилися, але з’явився один продукт, без якого майбутня матуся обійтися не може.

Можу сказати, що жінка під час вагітності стає прекрасною і дивовижною. Не завжди самою собою, але Юля мені каже: «Терпи!» І я терплю. Капризів особливих у неї немає, хоча, буває, хочеться чого-небудь прямо тут і зараз. Але оселедець з цукром поки не просила. Чому вона весь час хоче чорниці. Тому у нас вдома постійно є чорниця. Виходить, що у Юлі така чорнична вагітність.

Наостанок актор розповів про те, що, незважаючи на напружений графік, він прагне весь вільний час присвятити родині. За словами Кучери, вони не користуються послугами няні і поки не вирішили, чи будуть запрошувати помічницю, коли народиться малюк, чи обійдуться своїми силами і допомогою бабусь.

© Instagram @oskarkuchera

До речі, днями ще одна відома телеведуча Регіна Тодоренко зізналася, що відмовилася від послуг няні. Молода матуся розповіла, що вони з чоловіком брали няню на перший час, але їм не сподобалося. Регіна впевнена, що якщо є рідна людина, наприклад, бабуся, яка може допомогти з дитиною, краще скористатися її допомогою і не вдаватися до послуг чужої людини.

Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera