Чудові вихідні: Альбіна Джанабаєва поділилася знімками з молодшим сином

1418

40-річна Альбіна Джанабаєва — щаслива мама двох синів. Вона ретельно оберігає їх приватне життя і дуже рідко ділиться спільними знімками з 15-річним Костянтином і 5-річним Лукою.

Співачка лише недавно представила шанувальникам свого 15-річного сина Костянтина від Валерія Меладзе. Шанувальники тут же почали обговорювати, на кого схожий хлопчик і не зійшлися в думці. Можна впевнено сказати тільки одне: від своїх батьків він узяв все найкраще.

Костянтин творчістю батьків особливо не цікавиться, його захоплює наука. Щасливий батько ділився кадром з хлопчиком, на якому вони відображені в Сколково.

Поруч зі мною людина, яка не любить шоу-бізнес, не ходить на концерти. Гучним заходів віддає перевагу науку, техніку, спорт. І все ж він моє продовження! Мій син!

— підписав кадр Меладзе.

Валерий МеладзеФото: Instagram @meladzevalerian

Молодший син Джанабаєвої і Меладзе Лука зростає спортивним хлопчиком. Він любить кататися на велосипеді і самокаті. Зоряний батьки намагаються розвивати його всебічно. Днями Альбіна показала знімок, на якому вони з сином відображені в Зоологічному музеї. Вони з цікавістю розглядають експонати.

Альбина Джанабаева с сыном ЛукойФото: Instagram @albinafzhanabaeva

Після народження сина Луки Альбіна Джанабаєва стала більше уваги приділяти дітям, менше — роботі. Вона намагається знайти розумний баланс між кар’єрою та сім’єю і вважає, що у неї чудово виходить.

Коли народився Лука, я стала вільніше і вирішила, що буду більш гармонійно розподіляти свій час між дитиною і роботою, — ділилася Альбіна. — Не хочу сказати, що професія тепер відійшла на другий план і стала другорядною справою. Зовсім ні! Думаю, що моїм дітям потрібна активна, цікава мама, а значить, мама працює. Щоб дитина в повній мірі отримував любов і турботу, його мама має бути щасливою, а в родині і в будинку неодмінно повинні бути гармонія, розуміння і підтримка. До того ж я людина надзвичайно відповідальний, і якщо вже підписалася на якийсь проект, то нікого не підведу і не відмовлюся від ролі, не пропущу гастролі, не зірву запис ні з якої причини. Я за гармонію в усьому, в тому числі за розумний баланс між родиною і професією.

Альбина Джанабаева с Валерием МеладзеФото: Instagram @albinadzhanabaeva

Читайте також:

  • Справа не в генетиці: Альбіна Джанабаєва поділилася секретами краси
  • Альбіна Джанабаєва розповіла про характер своїх синів
  • Сімейний альбом: Альбіна Джанабаєва показала архівне дитяче фото з батьками
Фото на анонс: Instagram @albinadzhanabaeva