Внучка Грейс Келлі показала будинок своєї знаменитої бабусі

739

Представники правлячої в Монако династії Грімальді входять в число найбільш популярних в Мережі королівських персон. На цьому небосхилі відносно недавно з’явилася ще одна зірочка – Жасмин Грейс. 27-річна дівчина – старша позашлюбна дочка князя Монако Альбера II і його коханої Тамари Ротоло. Нагадаємо, глава престолу офіційно визнав її, коли Жасмин виповнилося 14 років.

Читайте також:Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

Внучка Грейс Келлі не тільки носить ім’я своєї бабусі, але і схожа на неї. Дівчина з гордістю підкреслює це в тематичних фотосесіях.

© Instagram @jazmingrimaldi, @michaelavedon, @harpersbazaarus

Жасмин – активний користувач соціальних мереж. Нещодавно дівчина ділилася з передплатниками своїми емоціями, коли відвідала особливий будинок у Філадельфії – в ньому колись жила її титулована бабуся.

Вивчення сімейної історії може бути складним, але я вважаю, це одне з найбільших скарбів життя. Я люблю дізнаватися, звідки родом моя сім’я, будь то випробування і негаразди або безліч досягнень, – розповідала Жасмин. – Я знаю, що моя ситуація унікальна, і ніхто з нас не може контролювати, від кого і де ми народилися.

Старша дочка князя Монако показала передплатникам будинок, в якому колись жила Грейс Келлі. Це була стихійна фотосесія, яка дозволила побачити внутрішнє оздоблення особняка.

© Instagram @jazmingrimaldi
© Instagram @jazmingrimaldi
© Instagram @jazmingrimaldi

Як відзначають зарубіжні видання, Жасмин раніше відвідувала та Ірландію, де познайомилася з родичами по лінії бабусі. Нагадаємо, у Грейс Келлі були і ірландські корені.

Читайте також:Внучка Грейс Келлі стала модельєром і показала, як носити джинсу

Дочка князя Монако не раз зазначала, що вона хоче бути схожа на свою знамениту бабусю не тільки зовні. Жасмин захоплюється творчістю і пробує себе у вокалі. Дівчина ділилася своїми спогадами про те, яке враження на неї справив мюзикл за участю Грейс Келлі:

Це було в перший раз, коли я зрозуміла – у нас з нею особливий зв’язок. Я теж захоплена акторською грою, співом і танцями. Це було до мурашок по шкірі.

© Instagram @jazmingrimaldi

Нагадаємо, князь Альбер, батько Жасмин, виховує близнюків, які народилися у шлюбі з Шарлен Уіттсток: 4-річних Жака Оноре Реньє і Габриэллу Марію Терезу.

© Instagram @history_royals, @haus_of_habsburger
Фото на анонс: Instagram @jazmingrimaldi, @a.blushing.rose