Щаслива і втомлена: вагітна Дженна Деван показала кругленький живіт

883

У квітні минулого року Ченнінг Татум і Дженна Деван оголосили, що прийняли рішення розлучитися після 12 років стосунків. Зіркова пара тоді заявила, що вони як і раніше ставляться один до одного з повагою і любов’ю, а головним в їх житті залишається турбота про 6-річної доньки Еверлі.

© Instagram @jennadewan

Зараз Дженна щаслива у стосунках c 43-летниим актерем Стівом Кази, ніжні спільні фото з яким вона регулярно публікує у своєму особистому блозі. Зовсім скоро у пари народиться перший спільний дитина.

Ми безмежно щасливі і не можемо описати, як ради того, що скоро у нас народиться дитина! – вони підтвердили виданню People.

© Instagram @jennadewanbr

Стати матір’ю — це найкраща, найбільш неймовірна річ, яка коли-небудь траплялася зі мною, – написала Дженна у своєму блозі.

© Instagram @jennadewan

А тепер Дженна вирішила продемонструвати кругленький живіт, а також повідомила, що і під час вагітності продовжує вести активний спосіб життя. Актриса представила свою книгу в Нью-Йорку. У своєму особистому блозі вона опублікувала фото, на якому відпочиває в номері готелю після презентації. Судячи по знімку, на заході вона з’явилася в міні-сукню.

Поки, Нью-Йорк! Мама вичавлена! Сподіваюся, вам сподобалося, — написала вона.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Oct 25, 2019 at 2:33am PDT

Нагадаємо, про роман Дженни Деван і Стіва Кази стало відомо в жовтні минулого року. Тоді знайомий пари розповів, що вони встрачаются близько двох місяців і дуже щасливі один з одним.

Читайте також:

  • Ченнінг Татум і Дженна Деван зустрілися заради дитини
  • Напередодні пологів: вагітна Мілла Йовович з сім’єю подорожує по Англії
  • Юлія Савічева розповіла про те, коли знову стане мамою
Фото на анонс: Instagram @jennadewan