Щастя в батькових руках: Іван Жидков показав новонародженого сина

685

36-річний Іван Жидков – не тільки затребуваний і талановитий актор, але і турботливий тато двох дітей. Дочка Маша (10) народилася у шлюбі Івана з актрисою Тетяною Арнтгольц, а син Степан, з’явився на світ у відносинах актора і моделі Лілії Соловйової. Незважаючи на те, що Іван розлучився з мамами своїх дітей, він зумів зберегти з ними дружні стосунки та приймає активну участь у вихованні спадкоємців.

© Instagram @ivantsarevitch1

Зоряний тато не приховує своїх дітей і з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами і забавними відеороликами. Шанувальники знають його як ніжного батька, намагається кожну вільну хвилину присвятити дітям.

Днями маленький Степан святкуватиме свій другий день народження. В честь цього актор поділився у своєму особистому блозі рідкісним кадром з новонародженим сином, а також показав веселе відео, на якому підріс Степу, як справжній чоловік допомагає по будинку.

Всього два роки минуло, а он уже силач який (ін через кілька днів) — підписав кадри гордий зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Іван Жидков (@ivantsarevitch1) on Oct 11, 2019 at 2:45pm PDT

Крім того, він попросив поради у передплатників свого блогу, що ж подарувати спадкоємцю на день народження. Шанувальники з радістю пропонують варіанти подарунків для Степана і щиро захоплюються зоряним спадкоємцем.

Стьопа класний хлопець! Подаруйте маленькому мужичку набір інструментів))

Зараз йому будь-яка іграшка в радість. Я б подарувала конструктор. Нехай дитина розвивається

Ваша маленька копія) всього самого доброго малюкові!

До речі, цього літа Іван відвіз дітей в своє рідне місто Калінінград. Актор регулярно ділився в соцмережах відпускними кадрами і судячи по ним сімейний відпустка вдався. Зоряний батько разом з дітьми відвідав своїх батьків і всією родиною вони відзначили 36-й день народження Жидкова.

© Instagram @ivantsarevitch1

Тоді ж Іван показав своє дитяче фото приблизно в тому ж віці, що зараз Степан, і спровокував бурхливі обговорення фанатів про те, що малюк – копія свого знаменитого батька. Той же погляд, розріз очей і пухкі щічки.

© Instagram @ivantsarevitch1

Читайте також:Як під копірку: Іван Жидков і його син неймовірно схожі на фотографіях в одному віці

Коли народилася Машка, то емоції у мене були невизначені: «Треба ж, доню! Як це? Не може бути». А зараз інший рівень відповідальності і почуття більш гостре. Я вже дуже люблю цього чоловічка. Хтось каже: «Мені і одному добре», але я набагато комфортніше себе почуваю в сім’ї. Вона робить життя гармонійніше і повноцінніше. Я відчуваю колосальну підживлення в ті моменти, коли ми разом. — поділився Іван батьківськими емоціями в одному з рідкісних інтерв’ю.

© Instagram @ivantsarevitch1

До речі, кращий друг і колега Івана, актор Стас Бондаренко в березні цього року став багатодітним батьком. Його дружина, модель Ауріка Альохіна подарувала йому ще одну доньку, яку назвали Мікаела. Іван і Стас – дбайливі татусі й часто сидять зі своїми спадкоємцями, перетворюючи спільне проведення часу в веселе свято неслухняності.

© Instagram @ivantsarevitch1

Нагадаємо, що Станіслав Бондаренко та Ауріка Альохіна також виховують дочку Алексію. Дитина народилася в листопаді 2017 року і зростає копією свого знаменитого тата. Крім того у Бондаренко є син від першого шлюбу, якого звати Марк. Хлопчик часто проводить час зі своїм батьком і обожнює своїх маленьких сестричок.

Фото на анонс: Instagram @ivantsarevitch1