Що купити на розпродажі: 5 речей, які завжди в моді

1252

Модні тенденції швидко змінюють один одного. Не встигли ми звикнути до одного типу підборів, а стилісти вже в один голос кажуть, що це вчорашній день. За новинками явно не угонишься. На це потрібен ого-го який бюджет…

І як бути? Є рішення: носити речі, які актуальні завжди! Як раз про них розповіла стиліст Анна Евсигнеева. На думку фахівця, ці п’ять речей майже кожен сезон складаються в списку must have покупок.

Тренч

Він завжди в моді, такий вид верхнього одягу виводить будь-який, навіть самий звичайний спосіб на новий рівень. І, крім того, тренч йде абсолютно всім, незалежно від типу фігури і розміру одягу.

© Instagram @natalie.lifeincolour, @celeste.quest, @fefe_closet

Читайте також:Дизайнер Таша Строга назвала 17 модних покупок сезону

Водолазка чорна

Ще один нестаріючий елемент в нашому списку, – перераховує стиліст Анна Евсигнеева. – Крім безлічі поєднань вона несе в собі одну не менш важливу функцію – в ній ви ніколи не замерзнете, а високий воріт позбавить від обов’язку постійно надягати шарф, що, погодьтеся, досить зручно. Ідеальна водолазка повинна облягати фігуру, але не бути занадто обтягує, і вже точно під нею не повинні проглядатися контури вашого спідньої білизни.

© Instagram @modelmickey, @sun.kulture.sunscreen, @atelier_tokareva

Куртка-косуха

Поряд з тренчем не здає свої позиції ось вже багато десятків років, і так, безсумнівно, буде і далі. Це ще одна річ, в яку сміливо можна вкладатися не боячись, що через 5-6 років її доведеться викидати і міняти на щось інше..

© Instagram @metelica.tula

Тільняшка

З легкої руки незрівнянної Коко Шанель тільник увійшла в жіночі гардероби і зміцнилася там настільки міцно, що тепер ми вважаємо її базовим елементом гардеробу, який ніколи не вийде з моди. Крім того, тільняшка по-справжньому універсальна і однаково стильно виглядає на жінок різного віку, зросту та комплекції. При виборі тільники варто враховувати ширину смужки, так як чим вона ширше, тим об’ємніше візуально буде здаватися ваше тіло.

© Instagram @wow_base_shop, @reforma_clothes_shop, @hedonistbali

Читайте також:Я – морячка: Кейт Міддлтон повторила модний образ Меган Маркл

Туфлі-човники

Складно знайти іншу таку взуття, яка вмить підкреслить всі достоїнства жіночої фігури. Крім того, фасон човників змінюється осінь рідко. Вибирайте чорний або тілесний колір на тонкій підошві, з вузьким носом і акуратним тонким каблуком.

© Instagram @barocco_shoes

Що з п’яти актуальних у всі часи речей є у вашому гардеробі?

Фото на анонс: Depositphotos