Ювелірний магазин на руках: у Мережі обговорюють прикраси Меган Маркл

649

8 червня відбувся перший світський вихід Меган Маркл після народження сина Арчі Харрісона на параді на честь 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Журналісти та шанувальники, за традицією, обговорювали всі деталі образу дружини принца Гаррі.

Більшість була переконана: бунтарка Меган проявить свій характер. І були здивовані. Або, скоріше, розчаровані… Завжди стильна і елегантна, цього разу молода мама не змогла приємно вразити публіку. Незважаючи на те, що герцогиня віддала пріоритет улюбленим дизайнерам і одягла темно-синє плаття від Givenchy і капелюшок Noel Stewart, вони лише підкреслили розпливлися форми після пологів, деяку припухлість обличчя і в цілому якусь недбалість в образі.

Меган Маркл и принц Гарри на параде в честь 93 дня рождения главы британской монархии

Як ніби Меган Маркл не готувалася заздалегідь до свята, а вирішила відвідати його в останній момент.

Втім, королівський біограф Кеті Ніколл у розмові з журналістами також повідомила, що Меган зараз не пред’являє до своєї зовнішності завищених вимог. Герцогиня не сидить на дієтах, не займається спортом і береже себе. На відміну від Кейт Міддлтон, яка є дружиною спадкоємця престолу, Меган Маркл може дозволити собі цю паузу.

І якщо в цілому костюм герцогині Сассекской не суперечив протоколу заходи (хіба що антрацитовий синій бентежив, адже більшість членів королівської за традицією обрали світлі, пастельні тони), то її прикраси викликали бурхливі обговорення в Мережі.

Читайте також:Що в скриньці коштовностей Кейт Міддлтон: брошки зі змістом

Наприклад, обговорювали нове кільце, яке з’явилося на пальці у Меган. Шанувальники припустили, що ювелірний виріб герцогині подарував чоловік в день народження їхнього сина.

Новое кольцо Меган Маркл© Instagram @harryluvsmeghan

А інші вважають, що цей подарунок Меган отримала від принца Гаррі на першу річницю весілля, яку подружжя відзначили 19 травня.

Відразу ж стали згадувати інші кільця герцогині: і не стільки їх незвичайність, скільки їх кількість і доречності/недоречності у рамках 1 виходу. Зокрема, схожий образ на весіллі принцеси Євгенії (теж синє пальто, синя капелюшок з пір’ям від того ж дизайнера) і багато… дуже багато перснів на руках.

Кольца Меган Маркл© Instagram @megandcath

Меган Маркл і раніше носила відразу кілька кілець на одній руці. Герцогиня завжди вибирала витончені тонкі кільця неоычного дизайну, які виглядали на її руках… інтимно, цікаво і миттєво ставали хітами продажів.

Кольца Меган Маркл© Instagram @meghandharry, @meghandharry

Чого варто прикраса, створене ювелірним брендом Meredith Hahn з «говорить» написом Love («Любов»), яке Меган одягла під час відвідування комуни мечеті Аль Манаар (Al Manaar).

Только Любовь Меган Маркл© Instagram @_duchess_of_sussex, meredithhahn.com

До речі, кілька кілець на одній руці носить і Кейт Міддлтон. Але, на відміну від Меган, тільки на безіменному пальці: разом з помолвочным і заручним (тим самим, що мала у свій час принцеса Діана) герцогиня одягає подароване чоловіком на народження первістка кільце з 18-каратного білого золота з діамантом Eclipse від бренду Annoushka.

Кольца Кейт Миддлтон© Instagram @thewindsorsfamily, winter_nights_11, aol, Annoushka.com

Принцеса Діана теж носила кілька кілець на одній руці: як і її невістка Кейт, тільки на безіменному пальці. Правда леді Ді, як і її інша невістка Меган, мала убнтарским характером і самовыражалась, в тому числі і за допомогою прикрас. Запросто могла вдягнути не тільки два кільця, але і дві пари годинників на одну руку.

Кольца и часы принцессы Дианы© Instagram @lebas.saltanati, @theroyalcourier

Втім, одна пара годин на фото явно чоловіча, швидше за все, передана на зберігання дружині принцом Чарльзом під час однієї з ігор у поло.

А ось королева Єлизавета II не носить на публіці кілька кілець на 1 руці. І взагалі, якщо немає необхідності одягти повний стіна, намагається обходитися мінімумом прикрас: сережки, нитка перлів на шиї, незмінна брошка, обручку і браслет (не завжди).

Украшения королевы Елизаветы II© Instagram @thewindsorsfamily

А як ви ставитеся до моди на кілька кілець на одній руці?

Читайте також:

  • Як у Кейт Міддлтон: модні прикраси цієї весни
  • Весільні тіари: кокошник принцеси Євгенії і ще 8 прикрас королівських наречених
  • Розкішно: Кейт Міддлтон одягла сережки, належали прабабусі принца Вільяма
Фото на анонс: © Instagram @hrh_duchessmeghansussex, @sussexroyal, @megandcath