Юлія Барановська пояснила, чому Андрій Аршавін так довго не спілкується з дітьми

1603

Юлія Барановська відома багатьом як популярна телеведуча і мама трьох дітей – 13-річного Артема, 11-річну Яну і 7-річного Арсенія, народжених у шлюбі з футболістом Андрієм Аршавіним. Всі троє часто виходять з нею у світ і з’являються в особистому блозі.

Юлия Барановская с детьми© Instagram @baranovskaya_tv

Юля рідко коментує минуле життя з Андрієм Аршавіним, а на цей раз вирішила розповісти про те, чому футболіст не спілкується з власними дітьми протягом декількох років.

Я відпустила його з дітьми на Мальдіви з новою дружиною майже на три тижні. Мені було важко, а дітям з татом було чудово. Мої переживання – це мої переживання. Потім він привіз дітей з відпустки і з того дня п’ять з половиною років їх не бачив, — розповіла Юлія провідною Ірині Шихман в її шоу «А поговорити?».

Юлия Барановская с детьми© Instagram @baranovskaya_tv

За словами Юлії Барановської, така поведінка папи дочки і сини вона пояснює чесно і просто: якщо людина не хоче спілкуватися зі своїми дітьми, він душевно хворий, і в цьому ні в якому разі не винні самі діти.

Це особистий період у тата. Він не може вас розлюбити — це неможливо. Я щиро вважаю, що розлюбити дитину неможливо, можна захворіти самому, — пояснила телеведуча.

© Instagram @baranovskaya_tv

Також Юлія заявила, що головною причиною нещасливих сімей є безответсвтенные чоловіки, яких ще з дитинства неправильно виховували мами.

Барановська зізналася, що з юних років вчить синів брати відповідальність на себе — добре вчитися, відповідати за свої слова, не скаржитися мамі на інших, не ображати однолітків і самим вибирати те, як вони хочуть із користю розподілити свій час і провести дозвілля. Головна установка — мама не повинна вирішувати за майбутнього чоловіка все, навіть якщо йому самому поки всього 13 років, як старшому синові Юлі Артему.

Читайте також:

  • Юлія Барановська розкрила свій секретний засіб для боротьби зі зморшками
  • Як Мадонна: принцеса Євгенія показала модний образ з дитинства
  • Як у 49 виглядати на 35: секрети Дженніфер Лопес
Фото на анонс: © Instagram @seleccionesfootballclub @baranovskaya_tv