Юна співачка: донька Поліни Гагаріної вирішила піти по стопах мами

739

32-річна співачка Поліна Гагаріна – щаслива мама двох дітей, сина та доньки. Старшому, Андрію, вже 11 років, а молодшій Мії всього 2. З раннього дитинства зірка привчає спадкоємців до музики. Так, син знаменитості ходить у музичну школу і блискуче грає на фортепіано. На одному з концертів Гагаріної хлопчик навіть акомпанував своєї зіркової мами!

Моя гордість, моє життя, мій син!! Акомпанував мамі в 11 років перед публікою в 12 тисяч! Груди колесом, – не приховувала свого щастя Поліна.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Незважаючи на те, що Мія ще зовсім маленька, вона також вже демонструє великий інтерес до музики. Сьогодні в одній із соціальних мереж Поліна поділилася з шанувальниками відео, на якому зафіксувала, як співає її спадкоємиця. Правда, в кадрі малятко не видно, тільки чутно.

«Це пісня власного виробництва, Мія? Гаразд, співачкою ти не будеш» — звернулася до дівчинки Гагаріна.

«Співачкою я буду, як мама!» — гордо заявила у відповідь Мія.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 1, 2019 at 3:06am PDT

Варто зазначити, що артистка, як і раніше приховує обличчя дочки від сторонніх очей і лише час від часу публікує її знімки зі спини або збоку в соціальних мережах. Тому не дивно, що і в сьогоднішньому відео Гагаріна вирішила не показувати дитину.

© Instagram @gagara1987
© Instagram @gagara1987

До речі, нещодавно в інтерв’ю тижневику «7 Днів» Поліна розповіла про вражаючі здібності дворічної Мії. Виявилося, що дівчинка почала говорити в рік і чотири місяці, причому, відразу цілими реченнями.

У малятка також відмінна пам’ять. За словами зіркової матусі, її спадкоємиця дуже любить казки і легко напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші А. С. Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до іноземних мов.

Нещодавно дочка сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса! – з гордістю розповіла Гагаріна.

© Instagram @isxakov
© Instagram @isxakov
Фото на анонс: особистий блог зірки.