Юний слідопит: Дарина Мельникова поділилася новими фотографіями молодшого сина

1383

Актриса Дарина Мельникова вже 6 років щасливо живе в шлюбі з Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох прекрасних синів: Артура, названого частина папи, і малюка, який з’явився на світ 14 грудня минулого року і на ім’я якого батьки ще не розсекретили.

Незважаючи на те, що личко малюка зіркова пара не показує в своїх особистих блогах, його фотографії — хоч і зі спини — Дарина стала викладати набагато частіше. Днями, наприклад, на її сторінці з’явився знімок її мами з молодшим внуком.

© Instagram @melnikovadsh

Судячи з усього, бабуся приїхала в гості, щоб провідати онуків: вчора актриса виклала знімок Артура-молодшого предпололжительно зі своїм дідусем.

Поц праворуч — мій тато), – кумедно підписала кадр Дарина.

© Instagram @melnikovadsh

Варто зазначити, що молодший спадкоємець зірки вже активно повзає: такі смішні знімки з’явилися в блозі Мельникової вчора. На одній з фотографій дитина чекає маму в примірювальній, на іншому — сховався під лавку.

Мені говорили, що чоловіки не люблять шопінг, але щоб аж під лавку, — з притаманним їй гумором написала Даша.

© Instagram @melnikovadsh

До речі, нещодавно зірка вирішила подарувати читачам свого блогу про материнство заряд хорошого настрою і розповіла про нові слова і забавних фразах, які придумав її старший син.

Моя улюблена рубрика #говорятдети

Артур 3,5 року 🐻Летимо на літаку.Стюардеса до сина:- Пане, пристебніть ремінь — Пф, самі ви господиница🐻

Артур, показуючи на Кіш — це тортик, який їдять злі🐻- бабуся чим тебе годувала?- кашею і пельменями і сметаною. І я захворів відразу від радості

🐻«накурені ніжки» (про лукомор’я)🐻- Нам зараз рисик і мяско принесуть.- А-баааааал-деееееть!🐻- Лежи туди.🐻- до встречева

© Instagram @melnikovadsh

Нагадаємо, зі своїм чоловіком Дарина Мельникова познайомилася в 2012 році на зйомках серіалу «Гетери майора Соколова», а в серпні наступного року зіркова пара зіграла таємну весілля. До речі, в недавньому інтерв’ю журналу OK актриса розповіла, що змінилося в її житті з появою синів, а також зізналася, що їй цілком комфортно в оточенні трьох улюблених чоловіків:

Справа в тому, що з другою дитиною ти вже не думаєш, куди б утекти, — ти вже змирилася. І кожен раз, коли видається вільна хвилинка, думаєш: ось саме ця хвилина мені і була потрібна! Тобто часу на відпочинок стає набагато менше, але від цього сам відпочинок більш якісний. Ти вже не рефлексируешь, не особливо розслабляєшся, організована краще: кожен рух вивірено і кожна хвилина розподілена. А ще з другим стало легше тому, що я вже знаю, що з ним робити… Не боюся йому що-небудь зламати, як мінімум. Насправді я добре відчуваю цей тестостероновый світ навколо себе. Думаю, що ще трохи — і я почну отримувати від цього бонуси.

© Instagram @melnikovadsh
Фото на анонс: Instagram @melnikovadsh