Який красень: Вікторія Лопирьова перестала приховувати обличчя сина

802

35-річна модель Вікторія Лопирьова щаслива бути мамою чарівного сина, якого виховує разом зі своїм коханим і батьком малюка — бізнесменом Ігорем Булатовим. Дитина з’явилася на світ в клініці в Майамі на початку лютого цього року.

Читайте також:Вікторія Лопирьова показала фото з новонародженим сином з пологового будинку

© Instagram @lopyrevavika

І з тієї пори знаменитість то і справа дражнить своїх передплатників, демонструючи сина таки чином, що неможливо повністю побачити його личко. Однак зараз Вікторія поділилася новим знімком маленького Лео, на якому режим секретності хоча й зберігається, але в меншому форматі.

Приміром, можна зрозуміти, що синочок моделі – володар розкішних пухких губ. Цьому сприяли зовнішні дані тата і мами малюка. А ось носик, швидше за все, татів. Втім, як і брови. І це все, що можна розгледіти на фото Лео, так як більша частина його особи захована за сонцезахисними окулярами.

© Instagram @lopyrevavika

А ось так зіркова матуся раніше ділилася спільними знімками з сином, закриваючи його від цікавих очей користувачів Мережі.

Сын Виктории Лопыревой© Instagram @lopyrevavika

Ми з нетерпінням чекаємо нові фотографії Марка!

Зазначимо, що зіркові матусі все частіше починають показувати своїх чад. Наприклад, актриса Катерина Вуличенко днями показала обличчя 7-місячного сина Олександра в день його хрещення.

Великий і важливий день у нас!❤️Похрестили малюка!❤️ми щасливі і всім бажаємо вам величезного щастя і всіх благ!–не приховувала своїх емоцій молода матуся, коментуючи спільний знімок з чоловіком і сином.

© Instagram @vulichenko

Але є і ті, хто поки воліє приховувати дитини про уваги громадськості. Це модель Анастасія Шубская – мама маленького Сергійка, актриса Анна Хильчевич, не рассекретившая молодшу доньку Марійку, артистка Світлана Іванова, ні разу не показала доньку Світу, яка народилася в травні минулого року.

© Instagram @nastyashubskaya
Анна Хилькевич с дочками© Instagram @annakhilkevich

А ви в якому віці малюка вперше поділилися його фотографією в соціальних мережах?

Читайте також:

  • Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет з сином
  • Мурашки по шкірі: Вікторія Лопирьова показала фото з сином і мамою
  • 3 місяці щастя: Вікторія Лопирьова показала зворушливий сімейний портрет
Фото на анонс: особистий блог зірки.