Який модний хлопчисько: синові Анастасії Шубской зробили першу стрижку

1127

Анастасія Шубская і Олександр Овечкін живуть у щасливому шлюбі з 2016 року. У подружжя росте син Сергій, особа якого вони довгий час приховували. Лише коли хлопчикові виповнився рік, спортсмен і його дружина показали Сергійка, а днями модель опублікувала в особистому блозі першу фотосесію хлопчика. На знімках він ще зовсім малюк.

Перша фотосесія Сергія😍 Тут йому півтора тижні!) Дуже стримано, по-чоловічому витримав 2 години знімального процесу! 😊І, звичайно, величезне спасибі нашому чудовому фотографу, – написала Анастасія під фото.

© Instagram @nastyashubskaya

Зараз – на радість численним шанувальникам знаменитої родини – зіркова матуся регулярно публікує фотографії свого ненаглядного сина, не приховуючи його личко. Сьогодні, наприклад, вона разом з Сергієм вирушила в дитячий салон, щоб малюкові зробили його першу стрижку.

© Instagram @nastyashubskaya

Вона також показала шанувальникам нову, вже зовсім доросле, зачіску свого синочка:

© Instagram @nastyashubskaya
© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, кілька днів тому, 18 серпня, спадкоємцю відомого хокеїста виповнився один рочок. Торжество було оформлено в біло-блакитний стилістиці. Зал прикрашали фігурки мультиплікаційного малюка Боса-молокососа. Ростова фігура героя розважала гостей. Його зображення створили і на святковому торті. Він був триярусним. На першому, зазначимо, кондитери зобразили і батьків іменинника. Малюка веселили дресировані тварини. Свої номери демонстрували дресировані собачки, лами, маленькі свинки і морський котик. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:14pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 18, 2019 at 11:21pm PDT

Нагадаємо, що Олександр Овечкін і Анастасія Шубская оголосили про заручини восени 2015 року, а в серпні 2016 одружилися. Весільне торжество пройшло в Барвисі і на нього зібралися близькі і друзі зоряної пари.

© Instagram @mashanahapetova
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya